ZVEZDIN KOREJAC ODUŠEVLJEN NAVIJAČIMA! Evo šta je Seol rekao posle PRVENCA na Marakani!


IZVOR: Republika/B.S. - 11.08.2024 | 18:12


Sjajnim golom obeležio pobedu nad Pazarcima.

Foto: Starsport
ZVEZDIN KOREJAC ODUŠEVLJEN NAVIJAČIMA! Evo šta je Seol rekao posle PRVENCA na Marakani!

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Novi Pazar rezultatom 4:1, a subotnji meč obeležio je Jung Vu Seol, koji se na najbolji mogući način predstavio navijačima srpskog šampiona.

Korejac je sa 25 metara poslao fantastičan projektil u devetom minutu, doneo vođstvo timu Vladana Milojevića i upisao prvenac u crveno-belom dresu za koji je siguran da će ga pamtiti do kraja života.

- Veoma sam srećan zbog postignutog gola, iako mi je primarni zadatak da se fokusiram na odbranu. Našao sam se u dobroj poziciji, uhvatio loptu na pravi način i pogodio ugao protivničkog gola. Drago mi je što sam debitovao za Zvezdu na našem stadionu pred navijačima, koji su bili fantastični. Navijali su tokom cele utakmice i impresioniran sam načinom na koji nas podržavaju - rekao je Seol i dodao:

Foto: Starsport

 

- Želim im da nastave ovako, kao i mi, da pobede nižu i da im mi donosimo radost. Mislim da smo protiv Novog Pazara odigrali odlično drugo poluvreme i tako treba da idemo u narednim utakmicama. Debi ću pamtiti do kraja života. Nema vremena za odmor, već u četvrtak gostujemo Čukaričkom – dodaje strelac evrogola u pobedi nad Novim Pazarom.

Već se adaptirao u novoj sredini, pa naglašava da se u Zvezdi oseća kao kod kuće.

- Nikada ranije nisam igrao van Južne Koreje, ali sam zadovoljan kako sam se prilagodio i uživam u Zvezdi i Srbiji. Ljudi su zaista fini, fanovi me često sretnu na ulici i traže od mene potpis ili fotografiju. Osetio sam koliko zvezdaši vole fudbal i radujem se što ću biti u takvom okruženju. Saigrači su takođe odlični, naravno, mnogo mi znači prisustvo Hvanga, koji mi je jedan od najboljih prijatelja. Najvažnije je da je povreda prošlost i da mogu da pomognem ekipi na terenu – zaključio je Seol.

BONUS VIDEO