MNOGI SANJAJU DA IGRAJU U LIVERPULU! Nesuđeni Piksijev "orao" ŽELI da ode sa Enfilda!


IZVOR: Republika/B.S. - 13.08.2024 | 18:32


Uveliko traži novi klub.

Foto: Tanjug/AP
MNOGI SANJAJU DA IGRAJU U LIVERPULU! Nesuđeni Piksijev "orao" ŽELI da ode sa Enfilda!

Mladi srpski fudbaler Stefan Bajčetić, mogao bi ovog leta da promeni sredinu.

Ovaj 19-godišnji vezista koji brani boje Liverpula, želi da ima veću minutažu u novoj sezoni, što prema svemu sudeći nije moguće u dresu "redsa", pa je odlučio da potraži novu sredinu.

Bajčetić je nedavno, tokom priprema, nastupio na četiri utakmice i sakupio 84 minuta, ali to nije dovoljno, pa želi da promeni klub.

Prema pisanju španskog "Releva", sin nekada slavnog asa Crvene zvezde, Srđana Bajčetića, blizu je odlaska na pozajmicu.

Foto: www.profimedia.rs

Stefan Bajčetić

Inače, Bajčetić je sa 17 godina, 10 meseci i pet dana postao najmlađi stranac koji je debitovao u Premijer ligi, ali su povrede usporile njegov napredak u eri Jirgena Klopa. Svakako na Enfildu ne žele da ga se odreknu, pa su spremni da ga pošalju na pozajmicu.

Svojevremeno je bio želja Fudbalskog saveza Srbije i selektora Dragana Stojkovića Piksija da zaigra za "orlove", međutim, na kraju se odlučio da nastupa za reprezenetaciju Španije.

Što se Liverpula tiče, tim sa Enfilda u subotu otvara novu sezonu Premijer lige, gostovanjem novajliji Ipsviču, dok u drugom kolu dočekuju Brentford. Veliki derbi engleskog fudbala na programu je u trećoj rundi, odnosno prvog septembra, protiv Mančester junajteda na Old Trafordu.

Titulu, podsetimo, brani Mančester siti, koji je četvorostruki uzastopni šampion najjače lige na svetu.

BONUS VIDEO