KONCERT ED ŠIRANA ĆE MOŽDA MALO KASNITI? Pevač direktno sa stadiona otišao na let za Srbiju!


IZVOR: Republika/ O.J. - 17.08.2024 | 15:02


Ovo nije mogao da propusti

Foto: Profimedia
KONCERT ED ŠIRANA ĆE MOŽDA MALO KASNITI? Pevač direktno sa stadiona otišao na let za Srbiju!

Utakmicom Ipsvič - Liverpul nastavlja se prvo kolo Premijer lige Engleske, a ovaj duel biće u posebnom fokusu navijača pošto se klub sa Portmand Rouda vraća u elitu posle 22 godine. Naravno, upravo ovaj meč nije želeo da propusti ni jedan od deoničara kluba, a reč je o čuvenom pevaču Edu Širanu.

Tako, Britanac je već mnogo pre meča bio na stadionu gde je gledao meč protiv Redsa, a ono što je posebno zanimljivo jeste da od 19 sati ima koncert u Beogradu. Ono što je sigurno, Širana očekuje poprilično zgusnut rapsored ove subote, jer će odmah posle meča morati da dolazi do Srbije i koncerta na "Ušću"

 

 

Ipak, izjavio je kako je na poluvremenu morao da napusti stadion ne bi li stigao na vreme u našu prestonicu.

- Moram da napustim stadion na poluvremenu, jer imam koncert večeras u Srbiji. Skoro da nisam ni mogao da dođem na utakmicu, ali moram - rekao je Širan.

Ipsvič Taun se vratio u Premier ligu i već u prvom kolu je na ozbiljnom ispitu, a u trenucima pisanja ovog teksta je ipak poklekao protiv velikog Liverpula, pošto je Slotov tim poveo 2:0 u kratkom vremenskom razdoblju golovima Salaha i Žote. Ed Širan je sedeo na tribinama Portman Roada kao manjinski vlasnik, koji je ranije kupio 1,4 posto kluba. Pre utakmice se družio s fanovima ispred stadiona gde je stajao za štandom prodavajući hot dogove.

BONUS VIDEO