GOL POSVETIO SINIŠI MIHAJLOVIĆU: Zet i dalje razmišlja o njemu (VIDEO)


IZVOR: Republika - 19.08.2024 | 09:55


Voljako, fudbaler Đenove, nije krio svoju emotivnost nakon postignutog gola.

Foto: Tanjug/AP
GOL POSVETIO SINIŠI MIHAJLOVIĆU: Zet i dalje razmišlja o njemu (VIDEO)

U prvom kolu Serije A, fudbaler Đenove, Alesandro Voljako, postigao je svoj prvi gol u karijeri, donoseći svojoj ekipi vodeći pogodak u susretu protiv Intera. Ovaj neočekivani uspeh omogućio je Đenovi da dođe do boda protiv aktuelnog šampiona Italije, a sam Alesandro je nakon utakmice izrazio svoju emotivnost i posvetio gol svojoj porodici, kao i preminulom legendarnom fudbaleru.

- Ovaj gol posvećujem svojoj porodici i Siniši, o kom često razmišljam - rekao je Alesandro.

 

 


Voljako, fudbaler Đenove, nije krio svoju emotivnost nakon postignutog gola, ističući da ga posebno posvećuje svojoj porodici i preminulom Siniši Mihajloviću, čiju je važnost isticao u više navrata. Nakon što je Siniša preminuo, Alesandro je odigrao svoju 100. utakmicu karijere na stadionu "Sveti Nikola" u Bariju, mestu gde je Mihajlović sa Crvenom zvezdom postao šampion Evrope. Ovaj emotivni trenutak bio je prilika da se Alesandro još jednom obrati preminulom fudbalskom velikanu, ističući koliko je važan za njega i koliko ga je inspirisao.

 

 

Foto: ST/Nebojša Mandić

 

 


Siniša Mihajlović, koji je igrao za Vojvodinu, Crvenu zvezdu, Romu, Sampdoriju, Lacijio i Inter, preminuo je u Rimu 16. decembra 2022. godine nakon duge borbe sa leukemijom. Njegova borba sa bolešću ostavila je dubok trag u fudbalskom svetu, a njegova ličnost i dostignuća i dalje inspirišu mnoge.

Ovaj emotivni trenutak na terenu još jednom je podsetio javnost na važnost Siniše Mihajlovića i njegov uticaj na fudbalere poput Alesandra, čiji je prvi gol u karijeri postao simbol posvećenosti i zahvalnosti prema legendarnom fudbaleru.

BONUS VIDEO