VLAHOVIĆEV ISPAD PRED KAMERAMA! Svi su UMRLI od SMEHA: Nosim crveno-beli dres


IZVOR: Republika - 19.08.2024 | 15:22


Krajnje šokantno.

Foto: www.profimedia.rs
VLAHOVIĆEV ISPAD PRED KAMERAMA! Svi su UMRLI od SMEHA: Nosim crveno-beli dres

Večeras, u meču protiv Koma, srpski fudbaler Dušan Vlahović otvoriću novu sezonu u dresu Juventusa. Ovaj momak, koji je već stekao značajnu popularnost, izazvao je pažnju javnosti i društvenih medija. Na najpopularnijoj fudbalskoj stranici na društvenim mrežama 4-4-3 nedavno je objavljen njegov intervju, i to na veoma neobičan način. Naime, umesto tačnih odgovora, Vlahović je dao samo pogrešne informacije, što je izazvalo veliku pažnju i nasmejalo mnoge.

U ovom neobičnom intervjuu Vlahović je izneo nekoliko zanimljivih "pogrešnih" informacija. Tako je naveo da mu je omiljena pozicija u veznom redu, iako je poznato da je on napadač. Takođe, izjavio je da mu je omiljena lokacija za odmor Torino, grad u kojem trenutno igra, ali koji se obično ne povezuje s odmorom zbog svoje sportske i industrijske prirode. Takođe, izjavio je da nosi crveno-beli dres, iako je poznato da nosi crno-bijeli dres Juventusa, dok je takođe naveo da igra za Partizan, iako je član Juventusa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 433 (@433)

Utakmica između Juventusa i Koma na programu je od 20.45 u Torinu, a svi ljubitelji fudbala i navijači sa nestrpljenjem očekuju da vide Vlahovića u startnoj postavi, te da prate kako će se snaći u novom timu i novoj sezoni.

Ovaj mladi fudbaler je već stekao značajnu popularnost i podršku kako u Srbiji tako i širom Evrope. Njegov entuzijazam i radna etika su ga doveli do Juventusa, a sada će imati priliku da pokaže svoj talenat i doprinese uspesima ovog prestižnog kluba.

Dušan Vlahović ulazi u novu sezonu sa velikim očekivanjima i uzbuđenjem, a njegova pojava u dresu Juventusa sigurno će privući pažnju javnosti i fudbalskih zaljubljenika širom sveta. Svi se nadaju da će on opravdati poverenje i pokazati svoj raskošan talenat na terenu.

BONUS VIDEO