SVOJIM RADOM JE ZASLUŽIO POZIV! Oglasili su se iz Humske za Republiku povodom Piksijevog spiska!


IZVOR: Republika/S. J. - 19.08.2024 | 17:20


Piksi napravio velike rezove!

Foto: Starsport
SVOJIM RADOM JE ZASLUŽIO POZIV! Oglasili su se iz Humske za Republiku povodom Piksijevog spiska!

Fudbalska reprezentacija Srbije nakon kraha na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj kreće u nove izazove. ''Orlovi'' započinju učešće u A diviziji Lige Nacije, a prvu utakmice igraju protiv prvaka starog kontinenta, Španije u Beogradu 5. septembra, dok će tri dana kasnije u Kopenhagenu na megdan Danskoj.

Foto: www.profimedia.rs

Dragan Stojković Piksi

Selektor nacionalnog tima, Dragan Stojković Piksi saopštio je širi spisak za ta dva meča, a na njemu se vidi da su napravljeni veliki rezovi. Stojković je podmladio tim, a na spisku se konačno našao i golman Partizana, Aleksandar Jovanović koji je svojim sjajnom bravurama zalužio ovaj poziv. Jovanović je tokom čitave prošle sezone bio heroj crno-belih, a da njega nije bilo, tim iz Humske bi bio takmičarsku godinu okončao na sredini tabele.

Foto: Starsport

Aleksandar Jovanović

Sportski direktor Parizana, Ivica Kralj je za Republiku istakao da je Jovanović odavno zaslužio taj poziv i da veruje da će na odličan način predstavljati Srbiju i crno-bele.

Foto: Starsport

Ivica Kralj

- Drago mi je da je konacno na spisku reprezentativaca jer je svojim radom i odbranama to odavno zasluzio.Verujem da ce na najbolji nacin predstavljati Srbiju i Partizan - poručio je nekadašnji čuvar mreže.

Takođe, prokomentarisao je i ostatak spiska i naveo da pozdravlja odluku Piksija da podmladi tim.

- Vidim puno mladih igraca sto u svakom slucaju pozdravljam - jasan je Ivica Kralj.

BONUS VIDEO