DA LI JE OVO ZVANIČNO KRAJ ZA FILIPA KRAJINOVIĆA? Dušan Lajović mu poslao MOĆNU poruku!


IZVOR: Republika/S. J. - 20.08.2024 | 11:40


Srpski teniser najavio povlačenje.

Foto: Tanjug
DA LI JE OVO ZVANIČNO KRAJ ZA FILIPA KRAJINOVIĆA? Dušan Lajović mu poslao MOĆNU poruku!

Srpski teniser Filip Krajinović doživeo je poraz u prvom kolu kvalifikacija za US Open od strane Austrijanca Jurija Rodionova rezultatom 6:4, 6:2, nakon 69 minuta igre. Ovaj poraz, kako se spekuliše, mogao bi da označi kraj Filipove profesionalne teniske karijere, s obzirom na njegovu nedavnu objavu na Instagramu u kojoj je najavio da će US Open biti njegov "poslednji ples".

Nakon poraza, Krajinović se nije oglašavao, ali je dobio podršku od svog kolege i prijatelja Dušana Lajovića, koji je putem društvenih mreža objavio zajedničku fotografiju sa Krajinovićem, Miomirom Kecmanovićem, Viktorom Troickim i Nikolom Ćaćićem, uz komentar: "Karijera za ponos". Ova emotivna poruka navela je mnoge da spekulišu da je Krajinovićev oproštaj od tenisa zaista došao.

Foto: Printscreen

Podrška za Filipa od Dušana Lajovića.

Filip Krajinović je započeo svoju tenisku karijeru 2018. godine i ostvario najbolji plasman na ATP listi, zauzevši 26. poziciju. Tokom svoje karijere, Krajinović je bio poznat po svojoj upornosti i talentu, ostavljajući dubok trag u svetu tenisa.

Ostaje da vidimo da li je ovo zaista bio poslednji turnir u Krajinovićevoj karijeri ili će se on ipak vratiti teniskim terenima u budućnosti. Sve u svemu, Filip Krajinović je ostavio neizbrisiv pečat u svetu tenisa i svojim navijačima pružio brojne nezaboravne trenutke.

BONUS VIDEO