UZBUNA NA MARAKANI! Hvang ODLAZI iz Zvezde?! Omraženi rival ŽELI Korejca!


IZVOR: Republika/B.S. - 21.08.2024 | 14:19


Korejac na ceni zbog sjajnih partija.

Foto: Starsport
UZBUNA NA MARAKANI! Hvang ODLAZI iz Zvezde?! Omraženi rival ŽELI Korejca!

Od dolaska na Marakanu, Inbom Hvang se pokazao kao najbolja investicija Crvene zvezde!

Osim što su ga doveli iz Olimpijakosa, u transferu kakvom se nisu ni nadali, iskoristivši "rupu u zakonu" i doveli Korejca za pet miliona evra, iako je njegova tržišna vrednost u tom trenutku bila 15.000.000 evropskih novčanica.

Posle igara na stadionu "Rajko Mitić", reprezentativac Južne Koreje je pokazao zašto toliko vredi, pa uprkos porazu u Norveškoj od Boda, i tamo je stigao da asistira kod jedinog gola Ognjena Mimovića u 75. minutu, što samo potvrđuje njegove vrednosti.

Zato ne čudi glas koji stiže iz Grčke – Panatinaikos želi Zvezdinog vezistu svom timu! Velikan iz Atine namerava da se pojača u manevru, a prema pisanju grčkog Sport 24 – jedna od meta je Hvang. Osim fudbalera crveno-belih, na meti "zelenih" nalazi se i Sualio Meite iz Benfike.

Foto: Starsport

Inbom Hvang

Nema sumnje da težak posao čeka Panatinaikos u nameri da angažuje sjajnog vezista, koji je prema njihovim navodima već neko vreme izrazivao nameru da bi napustio klub, ali učešće u Ligi šampiona je san svakog fudbalera.

Upravo plasman u elitno evropsko takmičenje pravi najveću kočnicu za PAO, koji se takmiči u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Činjenica da bi eventualnom pobedom nad Bode Glimtom mogao da igra protiv najvećih evropskih klubova čini Hvanga nekoliko koraka dalje od Atine i prelaska u omraženog rivala kluba, za koji je nastupao pre dolaska na Marakanu.

Ako Zvezda ispadne u Ligu Evrope, sigurno da bi se šanse za potencijalni transfer povećale. Grčki mediji pišu da Panatinaikos pomno prati situaciju i Hvanga, koji je ponovo potvrdio klasu.

BONUS VIDEO