JEZIVO! Poznati reprezentativac mučki PREBIJA svoju devojku! Snimak obišao ceo SVET! (VIDEO)


IZVOR: Republika/B.S. - 21.08.2024 | 17:01


Zahvaljujući prolazniku izvukla je "živu glavu".

Foto: printscreen/Twitter
JEZIVO! Poznati reprezentativac mučki PREBIJA svoju devojku! Snimak obišao ceo SVET! (VIDEO)

Nemile scene dolaze nam iz Perua, gde se jedan od najpoznatijih fudbalera ove južnoameričke zemlje, Kristijan Kueva, našao u centru skandala nakon što je uhvaćen na snimku kako fizički zlostavlja svoju devojku Pamelu Lopez.

Snimak je postao viralan na društvenim mrežama, šokirajući sportsku javnost i izazivajući osudu širom ove države.

Kueva, koji je upisao preko 100 nastupa za reprezentaciju Perua, veoma je cenjen u svojoj domovini, ali se sada suočava sa ozbiljnim optužbama i preti mu višegodišnja zatvorska kazna.

Na video snimku se jasno vidi kako fudbaler bije svoju devojku Pamelu Lopez, a da nije naišao prolaznik koji je sprečio dalje nasilje, ko zna dokle bi stigli. Potom je Kueva izjurio kroz vrata, a nakon svega se oglasila i njegova izabranica:

- On i ja smo bili u vezi 13 godina i svih tih 13 godina trpela sam nasilje. Ponekad su tom zlostavljanju prisustvovala i naša deca, što me posebno boli - rekla je Pamela Lopez.

Kristijan Kueva je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Rajo Valjekano, ruski Krasnodar, tursku Malatijuspor, Al Fateh iz Saudijske Arabije, a sada je član peruanske Alijanc Lime.

Sigurno da će njegova popularnost u rodnoj zemlji ostati u senci skandala koji je napravio, a zbog kojeg može da nosi veoma teške posledice.

BONUS VIDEO