KAKAV MALER! Fudbaleru Zvezde PROPAO transfer! Klubovi se DOGOVORILI, ali...


IZVOR: Republika/B.S. - 31.08.2024 | 10:29


Sve je bilo završeno.

Foto: Starsport
KAKAV MALER! Fudbaleru Zvezde PROPAO transfer! Klubovi se DOGOVORILI, ali...

Talentovani štoper Crvene zvezde Stefan Leković neće ovog leta pojačati Real Saragosu, člana Segunde, jer je isteklo vreme!

Naime, klubovi su pokušavali da završe posao do petka, 30. avgusta u ponoć, kada je isticao prelazni rok u Španiji, a iako je dogovor postignut i sve bilo potpisano, Leković neće pojačati drugoligaša sa "La Romarede".

Španski mediji prenose da je mladi defanzivac, visok 192 centimetra, potpisao ugovor, ali da je u rukovodstvo lige dokumentacija stigla prekasno da bi transfer postao zvaničan. Leković igra na poziciji štopera, na kojem je konkurencija u avgustu pojačana dolaskom Slovenca Vanje Drkušića, uz heroje plasmana u Ligu šampiona, Nasera Đigu i kapitena tima Uroša Spajića.

Foto: Starsport

Stefan Leković

U takvoj situaciji i dalje je realno da će Leković potražiti minute van stadiona "Rajko Mitić", a možda i u Španiji, gde je igrao prošle sezone za "B" tim Viljareala i na 29 utakmica dao tri gola. Bila je to pozajmica, jer je Leković pod ugovorom sa crveno-belima do 2027. godine.

Stefan Leković je ove sezone pod vođstvom Vladana Milojevića odigrao dva meča, protiv Tekstilca iz Odžaka i Novog Pazara, a u dvomeču protiv norveškog Bode Glimta u plej-ofu za Ligu šampiona odgledao je svih 180 minuta sa klupe za rezervne igrače.

BONUS VIDEO