ŠPANCI STIGLI U BEOGRAD! Ludnica zbog prvaka Evrope, ali ništa od autograma!


IZVOR: Republika - 04.09.2024 | 21:25


Grupa mališana dočekala je Špance u želji da naprave fotografiju.

Foto: FOTO TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/ bg
ŠPANCI STIGLI U BEOGRAD! Ludnica zbog prvaka Evrope, ali ništa od autograma!

Fudbalska reprezentacija Španije, aktuelni prvak Evrope, sletela je u 19.15 na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu gde će sutra igrati protiv Srbije. Ekspedicija Španije izašla je iz aerodromske zgrade pola časa kasnije, predvođena selektorom Luisom de la Fuenteom i prvim zvezdama ekipe Laminom Jamalom, Danijem Olmom i Fabijanom Ruizom, kao i Rodrijem koji zbog suspenzije neće igrati sutra.

Grupa mališana dočekala je Špance u želji da naprave fotografiju ili dobiju autogram, pre svih od Lamina Jamala i Danija Olma, ali nisu uspeli u toj nameri, dobili su samo osmeh i pozdrave. Ovaj susret sa navijačima sigurno će ostati u sećanju ovih mladih fudbalskih fanova, čak i bez autograma ili fotografija.

Srbija i Španija u četvrtak od 20.45 na stadionu „Rajko Mitić“ igraju meč prvog kola grupe A Lige nacija. Ovo će biti uzbudljiv početak za obe reprezentacije, a navijači će sigurno biti uzbuđeni zbog susreta sa aktuelnim evropskim prvacima. U isto vreme, u drugom meču grupe, Danska će ugostiti Švajcarsku, obe ekipe takođe spremne da se izbore za pobedu u ovom takmičenju. POGLEDAJ GALERIJU

Sve oči ljubitelja fudbala biće uprte ka stadionu „Rajko Mitić“ gde će se odigrati ovaj važan meč. Očekuje se da će fudbaleri obe ekipe pružiti vrhunsku igru i napraviti pravi spektakl na terenu. Navijači će imati priliku da uživaju u fudbalskom umetničkom izrazu i takmičarskom duhu ove utakmice.

Osim ovog meča, u grupi A Lige nacija očekuju nas još mnogi uzbuđujući dueli. Srbija, Španija, Danska i Švajcarska će se boriti za prestiž i bodove, a svaki meč će biti prilika za fudbalske fanove da uživaju u vrhunskom fudbalu i prate kako se ove reprezentacije bore za pobedu.

Očekuje nas uzbudljiv fudbalski vikend, a mečevi Lige nacija sigurno će privući pažnju ljubitelja fudbala širom sveta.

BONUS VIDEO: