KO NIJE SPREMAN DA ZASUČE RUKAVE, NEK TRAŽI NOVI POSAO: Branko Radujko poručio saradnicima šta traži od njih (VIDEO)


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 13.09.2024 | 14:52


Ovo su tri glavne odlike koje novi generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije insistira da imaju svi sa kojima će da radi.

Foto: fss.rs
KO NIJE SPREMAN DA ZASUČE RUKAVE, NEK TRAŽI NOVI POSAO: Branko Radujko poručio saradnicima šta traži od njih (VIDEO)

Odmah čvrsto i odlučno! Branko Radujko izabran je jednoglasno za novog generalniog sekretara Fudbalskog saveza Srbije. Novi prvi oprativac fudbalske organizacije obratio se članovima Izvršnog odbora i odnah dao čvrsta obećanja i zasukao rukave. Međutim, kada je prošao onaj zvanični deo, on je poslao još snažniju poruku i stavio do znanja svima št aih čeka.

- Zahvaljujem se svima na poverenju, ali ovo nije privilegija. Znam da nas čeka ozbiljan posao. Fudbal jeste najpopularniji sport i velika zabava u svetu ali je isto tako i ozbiljna globalna industrija koja srpskom fudbalu pruža velike mogućnosti. Moraćemo svi zajedno da zasučemo rukave. Ko bude spreman da stručno, kompententno i regularno radi je dobro došao. Ko ne bude, moraće da traži drugi posao - bio je jasan Radujko.

On je prokomentarisao i A reprezentaciju Srbije, koja jeste prioritet, ali ne i jedino zaduženje čelnika FSS.

- A reprezentacija treba da dođe kao kruna višegodišnjeg rada. Mi razmišljamo o njima, ali i o deci koja su pre nekoliko meseci igrala polufinala Evropskog prvenstva. I da jednog dana imamo prave šampionske timove - naglasio je Radujko, pa dodao:

- Da bi to bilo Savez mora da radi puno, da ulaže u struku, u obuku trenera, sudijsku organizaciju, ali pre svega u zdrav ambijent i regularna takmičenja. Sve zajedno naporan rad. Da se klubovi bave svojim poslovima a mi svojim. Da se zajedno sa novinarima i legendama okrenemo novoj stranici razvoja srpskog fudbala i dinamičnom razvoju. Verujem da naš fudbal može da bude najinovativniji i najtransparentniji u celom regionu.

BONUS VIDEO