DA LI JE OVO KRAJ SARADNJE? Fudbaler Zvezde napravio ČUDAN potez!


IZVOR: Republika/S. J. - 15.09.2024 | 16:15


Kanga je poznat po svojim smicalicama.

Foto: Starsport
DA LI JE OVO KRAJ SARADNJE? Fudbaler Zvezde napravio ČUDAN potez!

Fudbaler Crvene zvezde, Gelor Kanga,  nije imao zapaženu minutažu ove sezone, što je izazvalo pažnju javnosti. Gabonac je do sada odigrao svega nešto više od 80 minuta u tri meča, a poslednji put je bio u sastavu 3. avgusta, dok ga u poslednja dva meča Zvezde nije bilo ni u protokolu.

Foto: FK Crvena zvezda

Gelor Kanga

Iako Kanga nije bio u centru pažnje na terenu, svojim postupcima van stadiona uspeo je da privuče pažnju javnosti. Naime, on je otpratio klub iz Ljutice Bogdana na Instagramu i obrisao sve fotografije u crveno-belom dresu, što je iznenadilo mnoge.

Pored svega, Kanga je prijavljen za Ligu šampiona, što jasno pokazuje da Vladan Milojević i njegov stručni štab i dalje računaju na gabonskog reprezentativca. S obzirom na to da će Zvezda igrati na tri "fronta", jasno je da postoji potreba za iskusnim vezistom poput Kange.

Ipak, potezi koje je Kanga povukao su prilično čudni i iznenadni, te ostaje da vidimo kakav će biti rasplet ove situacije oko iskusnog veziste. S obzirom na njegov talenat i iskustvo, moguće je da će se situacija oko njega brzo promeniti, a da će on ponovo zauzeti zapaženu ulogu u timu Crvene zvezde.

BONUS VIDEO