BIZARNO: Tanatopraksija je njen hobi - supruga argentinskog fudbalera ima čudna interesovanja! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Vladimir Vorih - 19.09.2024 | 09:31


Kako li joj je ovo palo na pamet?

Foto: Instagram.com/orianasabatini
BIZARNO: Tanatopraksija je njen hobi - supruga argentinskog fudbalera ima čudna interesovanja! (FOTO GALERIJA)

Supruge i devojke slavnih fudbalera uglavnom uživaju u životu, putuju na raznorazne destinacije širom planete, vode računa o održavanju svog savršenog fizičkog izgleda, skupljaju pratioce na društvenim mrežama i prate svoje izabranike tokom fudbalskih mečeva.

Sve gore navedeno moglo bi se predstaviti kao jsna definicija života supruga i devojaka profesionalnih sportista, a da izuzetak potvrđuje pravilo, primer je Orijana Sabatini supruga argentinskog reprezentativca i fudbalera italijanske Rome Paula Dibale.

Atraktivna pevačica i manekenka i argentinski fudbaler su pre samo dva meseca uplovili u bračne vode nakon dugogodišnjeg zabavljanja, a sada je u javnost procurela informacija da Orijana ima, u najmanju ruku čudan hobi.

Naime, ona je nedavno otkrila javnosti šokantan detalj iz privatnog života, tj. činjenicu da joj je hobi tanatopràksija.

Navedeni pojam verovatno je za mnoge potpuna nepoznanica i trebali bi da guglaju kako bi saznali šta to preokupira atraktivnu devojku, ali ukratko se može reći da je u pitanju metoda koja omogućava usporavanje procesa raspadanja leševa tehnikom balzamovanja.

Direktan njen posao jeste da upotrebom različitih hemikalija uspori procese raspadanja tela preminulog. Istovremeno uklanja tečnosti iz tela, bavi se ulepšavanjem lica, sređivanjem rana, kao i oblačenjem pokojnika u skladu sa poslednjim modnim krikovima. POGLEDAJ GALERIJU

 

Orijana i Dibala u vezi su od 2018. godine. Dugogodišnju vezu su nedavno krunisali brakom, a Argentinka se takođe pre izvesnog vremena našla u centru interesovanja medija kada je javno priznala da je biseksualka.

 

BONUS VIDEO: