ŠTA OVO ZNAČI? Zvezda je potcenjena - kladionice ne veruju srpskom šampionu!


IZVOR: Vladimir Vorih - 19.09.2024 | 10:34


Realnost, ili ne.

Foto: FK Crvena zvezda
ŠTA OVO ZNAČI? Zvezda je potcenjena - kladionice ne veruju srpskom šampionu!

Pre tačno četiri decenije, 19. septembra 1984. godine na najvećem srpskom stadionu u okviru tadašnjeg Kupa evropskih šampiona sastale su se ekipe Crvene zvezde i lisabonske Benfike, a meč je obeležio veliki rezultatski preokret i sjajni Rajko Janjanin.

Vodili su gosti nakon prvih 45 minuta igre sa činilo se velikih 2:0, ali tada na scenu stupa Rajko Janjanin koji het-trikom za svega dvadesetak minuta donosi veliki preokret i trijumf beogradskom klubu rezultatom 3:2.

Od navedenog susreta proteklo je tačno 40 godina, a sudbina je htela da se beogradski i lisabonski crveno-beli istog datuma sretnu i na startu ovogodišnje Lige šampiona koja se smarta istorijskom, s obzirom da se prvi put primenjuje novi sistem takmičenja.

Potpuno je jasno da će tribine stadiona "Rajko Mitić" biti ispunjene do poslednjeg mesta, a svi oni koji se danas ne budu našli na Topčiderskom brdu imaće priliku da direktan prenos prate na dve televizije. Naime, sa početkom od 18.45 časova obezbeđen je prenos na prvom nakanu Radio Televizije Srbije, kao i na TV Arenisport Premium 1.

Foto: Admiralbet.rs

Kladionice nemaju poverenja u srpskog šampiona?

 

Navijači Crvene zvezde očekuju da njihovi ljubimci večeras pruže sve što je u njihovoj moći, a među ljubiteljima fudbala provejava optimizam da bi ekipa mogla da stigne i do trijumfa u duelu protiv lisabonskih orlova, ali se čini da kladionice i nisu uverene u uspeh srpskog šampiona.

Naime, nekih osam sati pred početak spektakla na stadionu "Rajko Mitić", kvota na trijumf Crvene zvezde u kladionici AdmiralBet iznosi 4,00, dok se trijumf Portugalaca vrednuje kvotom 2,05.

Kvota na podelu bodova na startu novog takmičenja iznosi 3,70.

Podsetićemo samo da bi Crvena zvezda večeras trebala da nastupi u sledećem sastavu: Glazer, Mimović, Điga, Spajić (Drkušić), Seol, Krunić, Elšnik, Silas, Ivanić, Olajinka (Radonjić), Duarte.

 

BONUS VIDEO: