MARAKANA TRENUTNO! MORE NAVIJAČA OKO STADIONA: Zvezda će imati ogromnu podršku (FOTO+VIDEO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 19.09.2024 | 17:38


Sprema se veliki spektakl

Foto: Republika
MARAKANA TRENUTNO! MORE NAVIJAČA OKO STADIONA: Zvezda će imati ogromnu podršku (FOTO+VIDEO)

Meč Crvene zvezde i Benfike u okviru prvog kola Lige šampiona počinje za nešto više od sat vremena, a tribine se polako, ali sigurno pune. Očekuje se da nema igla gde da padne na Marakani, a tome u prilog idu i trenutne slike oko najvećeg srpskog stadiona.

 

 

Ogroman broj policijskih snaga nalazi se širom Beograda, a pre svega u okolini mesta koje će večeras biti poprište velikog događaja. Navijači pune tribine još od 16 časova jer su iz kluba tražili da se dođe što ranije usred velikih gužvi. POGLEDAJ GALERIJU

Delije su to ispoštovale i ispuniće stadion do početka meča, a onda su na potezu igrači. Lajv blog utakmice možete pratiti ovde.

Podsetimo, imajući sve u vidu, trener Milojević nije želeo da daje bombastična obećanja, već je poručio da će na teren poslati najbolji mogući sastav i da će jedino važno biti da momci daju sve od sebe.

Borili smo se za ovo, želeli smo da budemo sa najboljima i velika mi je čast da ćemo ugostiti ovako velike timove, a ne postoji ništa manji tim od ovih 36 ekipa koje učestvuju. Spremamo se kao i za svaku utakmicu. Rekao sam i igračima da treba da uživamo u ovakvim utakmicama, oni su doveli ove ekipe, ovo je veliki uspeh za jednu zemlju, nismo velika zemlja, da možemo ponosno da nosimo grb našeg kluba i grad Beograd, jer će svi koji budu došli moći da se uvere u lepotu našeg grada i predstavljamo Srbiju, zemlju na Balkanu koja će se takmičiti sa najboljima u Evropi -rekao je Milojević u najavi meča, pa dodao:

BONUS VIDEO