ŠOK! UMRO KOŠARKAŠ BUDUĆNOSTI: Regionalna košarka zavijena u crno


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 19.09.2024 | 23:47


Preminuo je u 35. godini

Foto: Pixabay
ŠOK! UMRO KOŠARKAŠ BUDUĆNOSTI: Regionalna košarka zavijena u crno

Regionalna košarka je potresena tužnom vesti o preminuću Nebojše Erkića, dugogodišnjeg igrača Budućnosti iz Bijeljine. Erkić je bio kapiten ekipe Budućnosti i sa njima je osvojio titulu šampiona Republike Srpske, a napustio nas je u 35. godini. Takođe, proglašen je za najboljeg sportistu grada Bijeljina 2012. godine, dok je bio igrač Radnika Bijeljina.

Klub KK Budućnost izrazio je duboko žaljenje i neizmernu tugu povodom gubitka svog kapitena, ističući da će Nebojša Erkić zauvek biti deo njihovog kluba i da će ga pamtiti dokle god klub postoji. Detalji o vremenu i mestu sahrane biće naknadno objavljeni.

Foto: facebook.com/BuducnostBijeljina

 

- Danas je srce prestalo da kuca,najboljem među nama, Erkić Nebojši! Šta reći o našem Šonetu,našem kapitenu. Čovek koji je od osnivanja kluba tu,koji je odškolovao generacije igrača.Čovek koji je pomogao drugima da postanu igrači,na uštrb sebe. Takav je bio i u životu. Uvek je svima pomagao,stavljao drugove i porodicu ispred sebe. Uvek je bio raspoložen,nasmejan. Suvišno je pričati kakav je otac i muž bio,šta je sve radio za Vesnu i svoje princeze. NISMO SPREMNI ZA TVOJ ODLAZAK KAPITENU,VEČERAS SVI GLEDAMO KAD ĆEŠ UĆI U SALU! Pamtićemo te kapitenu,dok god klub živi,živećeš i ti sa nama.A sada se odmori na nekom boljem mjestu. Počivaj u miru kapitenu - navodi se u objavi KK Budućnost.

BONUS VIDEO