PRESELA MU VOŽNJA: Policija je imala pune ruke posla - kaznu je morao da plati!


IZVOR: Vladimir Vorih - 20.09.2024 | 06:37


Nekadašnji reprezentativac ponovo uhvaćen u saobraćajnom prekršaju.

Foto: Starsport
PRESELA MU VOŽNJA: Policija je imala pune ruke posla - kaznu je morao da plati!

Nekadašnji reprezentativac Engleske i dugogodišnji fudbaler Mančester junajteda, tridesetjednogodišnji Džesi Lingard u februaru 20024. godine preselio se u Južnu Koreju, gde je postao fudbaler ekipe Seula.

Međutim, više od pola godine kasnije čini se da se Lingard nije navikao na život u ovoj zemlji, a kao dokaz navedenog jeste novčana kazna koju je morao da plati usled saobraćajnog prekršaja.

Naime, Džesi Lingard je na ulicama Seula uhvaćen u vožnji električnim trotinetom i to bez dozvole i kacige koje su u ovom delu sveta obavezne. Usled navedenog, a kako su izneli predstavnici južnokorejske policije, Lingard je morao da plati novčanu kaznu u iznosu od 128 evra.

Povodom navedenog javnosti se kratkim saopštenjem obratio i sam fudbaler:

- Svako ko poseti Južnu Koreju očigledno treba da proveri pravila. To može biti opasno. Sigurnost na prvom mestu, za sve - nošenje kacige. I naravno, neću to više da radim.

Foto: Instagram.com/jesselingard

Nije se opametio - Lingarda ponovo uhvatila policija

 

Treba napomenuti da Lingardu ovo nije prvi saobraćajni ispad. Zbog vožnje u pijanom stanju prethodne godine u Mančesteru, njemu je zabranjeno da upravlja vozilom u vremenskom intervalu od godinu i po dana.

Da podsetimo, Lingard je svoje "druženje sa bubamarom" započeo sa svega osam godina u mlađim kategorijma Mančester junajteda, a prvotimac "đavola" je postao 2011. godine. "Old Traford" je zvanično napustio 2022. godine kada je postao član Notengem Foresta, ali je i kao član Mančester junajteda neretko odlazio na pozajmice, tako da je nosio i opremu Lestera, Birmingema, Brajtona, Derbi Kauntija i Vest Hema.

Sa ekipom "crvenih đavola" je 2019. godine gostovao i u Beogradu gde je odmerio snage sa ekipom Partizana u grupnoj fazi UEFA Lige Evrope.Tog 24. oktobra 2019. godine Mančester je na stadionu u Humskoj slavio minimalnim rezultatom 1:0, a strelac jedinog pogotka je bio Marsijal.

 

BONUS VIDEO: