BIVŠI NAPADAČ ZVEZDE POKAZAO VELIKU HUMANOST: Potez vredan poštovanja!


IZVOR: SAVA JOJIĆ - 21.09.2024 | 10:10


Pešić ne zaboravlja odakle dolazi.

Foto: Starsport
BIVŠI NAPADAČ ZVEZDE POKAZAO VELIKU HUMANOST: Potez vredan poštovanja!

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, a sada Ferencvaroša, Aleksandar Pešić osim toga što je izvanredan napadač, pokazao je i da i van terena veliki profesionalac. Naime, kako je za naš portal, Republiku potvrđeno, popularni Šilja je donirao novac klubu gde je napravio svoje prve fudbalske korake, niškom Car Konstantinu.

Foto: Starsport

Aleksandar Pešić

Naime, Car Konstantin se trenutno nalazi u Zoni Centar i nije na budžetu grada, pa se iz tog razloga našao u teškoj finansijskoj situaciji. Pešić je odlučio da se oduži klubu što mu je pružio priliku da se vine u zvezde i postane vrhunski fudbaler, pa je uplatio novac za sva službena lica, odnosno delegate i sudije do kraja prvenstva, a to je za Republika potvrdio i prvo čovek Cara, Miroslav Milivojević.

Foto: Republika.rs

Teren FK Car Konstantin

- Pešić je ranije već uplatio novac za dugovanja prema Fudbalskom savezu Regiona Istočne Srbije za celokupnu prošlu sezonu. Sada je donirao novac za plaćanje svih službenih lica, delegate i sudije do kraja sezone koje igramo kao domaćini - istakao je Milovojević.

Podsetimo, Pešić nije prvi Nišlija koji je pokazao poštovanje prema svom matičnom klubu. Pre njega i Andrija Živković je donirao nova Car Konstantinu kako bi se rekonstruisala zgrada uprave, odnosno krov koji je počeo da probada, ali je zahvaljujući reprezentativcu Srbije stavljen nov. Ovo su veliki potezi vredni pažnje i za veliko poštovanje.

BONUS VIDEO