PORODICA SE OPROSTILA OD KRASIĆA: Tuga u domu srpskog reprezentativca (FOTO)


IZVOR: Republika - 21.09.2024 | 13:19


Tuga u porodici nekadašnjeg reprezentativca, porodica se oprašta od Veljka Krasića.

Foto: Starsport, Instagram/Printscreen/mirjana_krasic
PORODICA SE OPROSTILA OD KRASIĆA: Tuga u domu srpskog reprezentativca (FOTO)

Veljko Krasić, otac proslavljenog fudbalera Miloša Krasića, preminuo je, a tužne vesti podelila je njegova snaja Mirjana Krasić putem društvenih mreža. Supruga bivšeg fudbalera emotivno se oprostila od svekra, objavivši njegovu fotografiju uz emotivnu poruku.

- Zbogom, voljeni moj svekre, voli Vas Vaša Mirka najviše - glasile su reče Krasićeve supruge.

Foto: Instagram/Printscreen/mirjana_krasic

Mirka Krasić se oprostila od svekra

Veljko Krasić bio je poznat ne samo kao otac Miloša Krasića, već i po svojoj nesebičnoj podršci svom rodnom kraju na Kosovu. Miloš Krasić je, zahvaljujući svom uspehu u fudbalskoj karijeri, često pružao humanitarnu pomoć svom narodu, a Veljko je ponosno prenosio njegove gestove.

Posebno je bila značajna donacija sanitetskog vozila Zdravstvenom centru u Kosovskoj Mitrovici, koju je Veljko uručio u ime svog sina 2021. godine. Direktor ZC Kosovska Mitrovica Milan Ivanović tada je istakao da je reč o savremeno opremljenom vozilu koje je neophodno za pacijente te da je vredno oko 20.000 evra.

Tom prilikom, Veljko Krasić je evocirao uspomene na Miloševe fudbalske početke u kosovskomitrovačkom FK "Rudnik", kao i na njegovu blistavu karijeru u CSKA Moskvi, kada je sa tim klubom osvojio Ligu Evrope, postavši jedan od najuspešnijih srpskih fudbalera. Veljko je posebno bio ponosan na trenutak kada je predsednik Rusije, Vladimir Putin, lično čestitao Milošu na velikom uspehu.

Kao otac, Veljko je ponosno pratio sinove korake od početka u rodnom gradu do vrhunskih evropskih klubova poput Juventusa i Fenerbahčea. Veljko Krasić ostavlja za sobom veliko nasleđe, kako u porodici, tako i u zajednici, zbog svog nesebičnog doprinosa svom narodu na Kosovu.

BONUS VIDEO