VRANJEŠ POSETIO LEGIJU! Fudbaler ostao par sati kod Ulemeka - Evo šta je bio povod!


IZVOR: Republika - 21.09.2024 | 14:44


Ovo je bilo zanimljivo.

Foto: www.profimedia.rs
VRANJEŠ POSETIO LEGIJU! Fudbaler ostao par sati kod Ulemeka - Evo šta je bio povod!

Poznati fudbaler Ognjen Vranješ nedavno je posetio Milorada Ulemeka Legiju u Kazneno-popravnom zavodu Požarevac. Povod ove posete bilo je upoznavanje sa bivšim komandantom Jedinice za specijalne operacije, budući da Vranješ započinje zajednički život sa Marijom, Ulemekovom svastikom.

- Mogu da vam kažem delovalo je kao da se poznaju godinama. Ognjen ceni Legiju, a isti je slučaj i sa njegove strane. Pričali su o životu, najviše o sportu i naravno nekim porodičnim stvarima jer se Ognjen ženi Legijinom svastikom. Vranješ je ispoštovao kompletan protokol i prvi susret je prošao kako treba - tvrde pouzdani izvori Kurira.

Prema rečima izvora, susret je protekao u prijateljskoj atmosferi, a dvojica su razgovarala o sportu i porodici. Vranješ je potvrdio posetu, ali nije želeo da otkriva dodatne detalje.

- Tačno je to što se saznali i ne bih dalje od toga - bilo je sve što nam je sportista poslao u poruci.

Ognjen Vranješ se prošle godine vratio u srpski fudbal i postao jedno od najvećih pojačanja Čukaričkog, a ponude iz inostranstva ne prestaju da pristižu za iskusnog fudbalera koji je tokom karijere igrao u Rusiji, Turskoj, Španiji i drugim zemljama.

Njegova bogata karijera, uključujući nastup na Svetskom prvenstvu u Brazilu sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine, čini ga jednim od najiskusnijih fudbalera na domaćoj sceni.

BONUS VIDEO