UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! HOROR POVREDA U SERIJI A: Ukrajinac sam sebi izvrnuo nogu (VIDEO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 21.09.2024 | 17:30


Ovo je veći problem od poraza

Foto: X/printscreen
UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! HOROR POVREDA U SERIJI A: Ukrajinac sam sebi izvrnuo nogu (VIDEO)

Fudbaleri Đenove poraženi su u Veneciji od domaće ekipe sa 2:0 posle traumatičnog drugog poluvremena. Ipak, ono što je mnogo veći problem od samog neuspeha protiv povratnika u Seriju A jeste užasna povreda Ruslana Malinovskog.

Nakon ne baš sadržajnih prvih 45 minuta tokom kojih je Venecija imala dve odlične šanse, drugi deo igre je počeo katastrofalnom povredom Ukrajinca. U želji da ukliza i izbije loptu, desna noga mu se ukopala i pukla pod silinom pritiska i to iznad skočnog zgloba. Saigrači su pritrčali odmah da ga uteše, nekoliko minuta je trajalo ukazivanje lekarske pomoći i potom je na nosilima iznet sa terena. Sezona za njega je verovatno završena, a sreća u nesreći je da nije u pitanju leva noga kojom šutira i po kojoj je poznat.  


Na snimcima iznad možete videti kako noga odlazi u potpuno drugu stranu u odnosu na prirodan položaj...

I tada je počeo sunovrat gostujuće ekipe koja se do tog momenta držala ravnopravno sa domaćinom. Povređenog Malinovskog zamenio je Pinamonti, a samo osam minuta kasnije Venecija je dobila penal. I nije uspeo da ga realizuje Joel Pohjanpalo, pošto je Golini odbranio penal. Iako je to u tom trenutku bila ogromna injekcija samopouzdanja za Grifone, poraz je ovog popodneva bio neizbežan. Samo pet minuta kasnije Busio je uradio ono što Finac nije sa "kreča", da bi se Pohjanpalo ipak upisao u listu strelaca u 85. minutu za konačnih 2:0.

BONUS VIDEO