KAKO TEŠKI DANI ZA MODRE DEČKE: Dinamo opet PONIŽEN, ovako su reagovali na još jednu BLAMAŽU


IZVOR: Republika/ O.J. - 21.09.2024 | 20:27


Zagrepčani u kanalu

Foto: Profimedia
KAKO TEŠKI DANI ZA MODRE DEČKE: Dinamo opet PONIŽEN, ovako su reagovali na još jednu BLAMAŽU

"Igrači Dinama su igrali fudbal kao amateri na terminu" - pisali su hrvatski mediji posle istorijske katastrofe "modrih" u Minhenu i najviše golova ikada primljenih u istoriji Lige šampiona. A onda se dogodila, slobodno možemo reći, još veća blamaža - druga u četiri dana.

Aktuelni šampion Hrvatske nalazi se u izuzetno lošoj formi kako na evropskoj, tako i na domaćoj sceni, pošto je kao šlag na tortu doživeo još jedan poraz, ovog puta od Slaven Belupa u domaćem šampionatu, rezultatom 4:1.

Iako su Zagrepčani poveli golom Petkovića, izabranici Sandra Perkovića nisu uspeli da zadrže prednost, već su doživeli potpuni potop od strane protivničkog tima. Poravnao je Crepulja u samom finišu prvog poluvremena, a onda su u drugom redom pogađali Liber, Dolček i Nestorovski, te za 10 minuta potpuno "zabiberili čorbu" Dinamu. Ovaj poraz je naročito šokantan imajući u vidu da je Slaven Belupo do ove utakmice bio zakucan za dno tabele, sa samo jednim remijem i pet poraza.

Posle meča napisali su samo tri reči: "Poraz u Koprivnici".

Nakon smene trenera Jakirovića, očekivalo se da će se situacija popraviti, međutim, reakcija je bila užasna, te će se i Perković naći na udaru javnosti vrlo brzo po sedanju na "vruću" klupu. Dinamo sada ima utakmicu u Kupu gde može da vrati preko potrebno samopouzdanje za naredne izazove kao što je Monako, koji u Hrvatsku dolazi posle pobede nad Barselonom u prvom kolu.

BONUS VIDEO