PRVA REAKCIJA SFEROPULOSA NAKON PORAZA OD DUBIJA: Grk istakao segment koji je mora pod HITNO da se popravi!


IZVOR: Republika/S. J. - 22.09.2024 | 19:43


Dubai šokirao Zvezdu.

Foto: Starsport
PRVA REAKCIJA SFEROPULOSA NAKON PORAZA OD DUBIJA: Grk istakao segment koji je mora pod HITNO da se popravi!

Košarkaši Crvene zvezde izgubila je od Dubaija rezultatom 86:84 u okviru prvog kola AdmiralBet ABA lige u "Koka Kola" Areni. Crveno-beli su porazom započeli odbranu titule u regionalnom takmičenju. a tim iz Emirata je ispisao istoriju i pokazao da nisu tu tek tako, i da će svaka ekipa imati problem protiv njih.

Trener crveno-belih, Janis Sferopulos nije krio nezadovoljstvo nastupom njegovog tima, istakavši da je loša odbrana bila presudna za poraz.

- Čestitam Dubaiju na pobedi, nismo počeli utakmicu dobro, dozvolili smo lake poene i veliku razliku u prvoj četvrtini. To smo ispravili u drugoj četvrtini. Popravili smo odbranu, vratili momentum. Poslednjih par minuta imali smo lakih poena. Postigli smo mnogo poena. Imali smo šansu na kraju, ali nismo pogodili, ali za morali smo bolje da igramo. Moramo da igramo bolju odbranu pogotovo protiv timova kao Dubai, kako bismo imali šanse da dobijamo ovakve mečeve - rekao je Grk.

Foto: Starsport

Janis Sferopulos

Grk je istakao da je dobro što Dubai učestvuje u ABA ligi.

- Dobro je što Dubai učestvuje u ABA ligi, želim im svu sreću. Organizacija je bila odlična - jasan je Sferopulos.

Izabranicima Janisa Sferopulosa sada sledi oporavak i da saberu utiske nakon ovog susreta. U narednom kolu Zvezda dočekuje Mornar u Beogradskoj areni pred svojim navijačima gde će tražiti iskupljenje za poraz od Dubaija koji sve izenadio. Deluje da će ova sezona biti itekako zanimljiva sa puno iznenađenja.

BONUS VIDEO