ZVEZDINI RIVALI RUŠE SVE PRED SOBOM: Novi strah za crveno-bele!


IZVOR: Republika/S. J. - 22.09.2024 | 20:41


Barsa i Štutgart nemaju milosti.

Foto: Starsport
ZVEZDINI RIVALI RUŠE SVE PRED SOBOM: Novi strah za crveno-bele!

Fudbaleri Barselone su napravili pravi šou u gostima ekipi Viljareala, postigavši pet golova i ostvarivši ubedljivu pobedu rezultatom 5:1. Navijači su imali prilike da uživaju u atraktivnom fudbalu Katalonaca, a dvojica igrača su se istakla po postizanju po dva pogotka.

Meč je otvorio golom Roberta Levandovskog u 20. minutu, a samo 15 minuta kasnije duplirao je prednost svog tima. Iako je Perez uspeo da smanji prednost Barselone golom u 38. minutu, nada domaće publike je brzo nestala početkom drugog poluvremena kada je Tore postigao treći gol za svoj tim u 58. minutu meča.

Foto: Profimedia

Slavlje Barseloninih igrača nakon gola.

Nakon toga, fantastični Rafinja stupio je na scenu sa još dva pogotka, postigavši ih u 74. i 83. minutu utakmice. Ipak, Levandovski je imao priliku da postigne het-trik, ali je pri izvođenju penala pogodio stativu.

VAR je poništio jedan pogodak Berija za ekipu domaćina u 69. minutu meča, ali to nije značajno uticalo na situaciju na terenu. Barselona ostaje jedini neporažen tim od starta nove sezone, sa šest pobeda u šest mečeva. Sa druge strane, Viljareal zauzima četvrto mesto sa tri pobede, dva remija i jednim porazom.

U sklopu Lige šampiona, Crvena zvezda će odmeriti snage sa Barselonom šestog novembra od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić". Očekuje se da će navijači biti uzbudjeni zbog ovog meča i nestrpljivo čekaju da vide kako će se njihov tim suprotstaviti španskom gigantu. Takođe i fudbaleri Štutgarta su danas pobedili Borusiju Dortmund sa 5:1.

BONUS VIDEO