POMERAJU SVE MOGUĆE GRANICE: Real pripremio pravo bogatstvo! Mladi Nemac stiže u Madrid?


IZVOR: Vladimir Vorih - 23.09.2024 | 06:23


U španskoj prestonici ništa ne prepuštaju slučaju. Već sada žele da obezbede potpis sjajnog fudbalera.

Foto: www.profimedia.rs
POMERAJU SVE MOGUĆE GRANICE: Real pripremio pravo bogatstvo! Mladi Nemac stiže u Madrid?

Real Madrid, kao šampion Evrope, ne miruje kada je u pitanju jačanje tima za narednu sezonu. Sa već impresivnim igračkim kadrom, klub planira da aktivira najveću bombu na tržištu vrednu 150.000.000 evra - Florijana Virca iz Bajer Leverkuzena. Ovaj transfer bi dodatno pojačao već moćan tim "kraljevskog" kluba.

Florijan Virc, reprezentativac Nemačke i jedan od najboljih vezista Evrope, predstavlja pravu atrakciju na tržištu transfera. Sa sjajnim nastupima kako u nacionalnom dresu, tako i u dresu Bajer Leverkuzena, Virc je postao predmet želja brojnih evropskih velikana, a Real Madrid je odlučan da ga dovede na "Santiago Bernabeu".

Iako se može smatrati da Real Madrid već ima ubedljivo najjači tim za narednu deceniju, "kraljevski" klub je poznat po tome da se konstantno trudi da se poboljša tamo gde ima prostora. Ovaj pristup je jedan od ključnih faktora koji drži klub na vrhu evropskog fudbala.

Real Madrid je pripremio impresivnu sumu od 150.000.000 evra za transfer Florijana Virca, čime bi potvrdio svoju ozbiljnost na tržištu i jasno pokazao da planira da dominira i u narednim sezonama. Ova investicija bi bila ulaganje u budućnost kluba, sa ciljem da se osigura kontinuitet uspeha na evropskoj fudbalskoj sceni.

Foto: www.profimedia.rs

Mladi Nemac bi uskoro mogao da se preseli u špansku prestonicu za rekordnu sumu novca

 

Iako bi Bajer Leverkuzen voleo da zadrži talentovanog Virca, poziv iz Madrida čini se kao ponuda koja se ne može odbiti. Očekuje se da će ovaj transfer biti jedan od najznačajnijih u narednom prelaznom roku, a interesovanje Real Madrida dodatno potvrđuje kvalitet i potencijal mladog fudbalera.

Real Madrid, kao klub sa bogatom istorijom i ambicijama, nastavlja da privlači pažnju fudbalske javnosti svojim potezima na tržištu transfera. Sa Florijanom Vircem kao potencijalnim pojačanjem, "kraljevski" klub jasno pokazuje da namerava da zadrži svoj status jednog od najmoćnijih evropskih klubova.

 

BONUS VIDEO: