OGLASIO SE FSS: Evo kakvo je stanje u Humskoj - Zeleno svetlo ili...? (FOTO)


IZVOR: Republika - 23.09.2024 | 13:46


Biće žestoko.

Foto: printscreen/Instagram/fudbalskisavezsrbije
OGLASIO SE FSS: Evo kakvo je stanje u Humskoj - Zeleno svetlo ili...? (FOTO)

Danas će navijači Partizana i Crvene zvezde biti svedoci još jednog večitog derbija, nakon što je stadion u Humskoj dobio odobrenje za odigravanje utakmice. Delegacije Fudbalskog saveza Srbije, Zajednice fudbalskih klubova Super i Prve lige Srbije, kao i predstavnici oba kluba, obišli su teren kako bi procenili njegovu spremnost nakon oštećenja koja su nastala tokom vikenda.

Uprkos zabrinutosti zbog stanja terena, Komisija za stadione, bezbednost i sigurnost zaključila je da su uslovi zadovoljavajući za odigravanje utakmice, što je potvrdilo i prisustvo predstavnika klubova. Očekuje se da će derbi, koji počinje u 19 časova, privući veliku pažnju, a oba tima su spremna za još jednu žestoku borbu za bodove u Super ligi Srbije.

Predstavnici Partizana i Zvezde, koji su prisustvovali inspekciji terena, izrazili su zadovoljstvo odlukom Komisije, naglašavajući važnost večerašnjeg duela. Publika će, kao i uvek, biti na tribinama u punom sjaju, a ekipe će dati sve od sebe da opravdaju očekivanja.

Podsetimo se grupa huligana je u noći između subote i nedelje, upala na fudbalski teren Partizana i pokušala da uništi stadion dan pred najvažniju utakmicu srpskog fudbala. Zbog poteza huligana koji su provalili kapije na stadionu u Humskoj, zatim po terenu razbacali staklo od razbijenih flaša i travu zapalili nakon što su po njoj prosuli benzin, bilo je pod znakom pitanja i odigravanje meča koji je zakazan za večeras u 19h.

 

BONUS VIDEO