EKSKLUZIVNO! REPUBLIKA NA LICU MESTA! Evo gde su se "Grobari" krili pre vandalskog čina! (FOTO)


IZVOR: Republika - 23.09.2024 | 17:13


Republika eksluzivno sa mesta gde su se navijači krili pre vandalskog čina koji su počinili.

Foto: Republika.rs
EKSKLUZIVNO! REPUBLIKA NA LICU MESTA! Evo gde su se "Grobari" krili pre vandalskog čina! (FOTO)

Fudbaleri Partizana Crvene zvezde odmeriće snage u 174. večitom derbiju na stadionu u Humskoj u okviru devetog kola Superlige Srbije od 19.00 časova. Ovo ujedno i praznik fudbala u čitavoj državi i svi sa velikim nestrepljenjem iščekuju početak ovog istorijskog duela.

Pred svaki derbi uvek se događaju određeni skandali, pa tako i pred ovaj. Naime, pre dve večeri grupa navijača Partizana upala je na stadion u Humskoj i uništila teren vandalskim činom. Delegacija FSS je odlučila da se utakmica ipak odigra i pored katastrofalnog stanja trave, a "grobarima" ovaj čin nije uspeo, šta god da su pokušali. 

Republika se eksluzivno našla na mestu gde su se navijači krili pre vandalskog čina koji su počinili. Ipak,"Grobari" su najavili da će se vratiti na stadion i da će pružiti podršku svojim igračima i biti im vetar u leđa protiv Zvezde.

POGLEDAJ GALERIJU

 Podsetimo, Grupa Vandal Bojs takođe je izrazila nezadovoljstvo zbog spinovanja stvarnosti najezdom lažnih profila, otkazivanjem gostovanja u Zaječaru i izbegavanjem svakog vida susreta sa njima. Naglašavaju da ponašanje (Ne)vernog Juga nije dostojno imena Partizan Beograd, niti Grobari Jug, te da će se boriti za svoj identitet i ugled. 

Biće zanimljivo videti kako će navijači Partizana ponašati na utakmici, ali nema sumnje da nas očekuje veliki spektakl na najvećem sportskom događaju u Srbiji.

BONUS VIDEO