ATMOSFERA PRED USIJANJE: Sprema se opšti haos u Humskoj!


IZVOR: Republika - 23.09.2024 | 18:04


Kuva se polako.

Foto: Republika.rs
ATMOSFERA PRED USIJANJE: Sprema se opšti haos u Humskoj!

Fudbaleri Partizana Crvene zvezde odmeriće snage u 174. večitom derbiju na stadionu u Humskoj u okviru devetog kola Superlige Srbije od 19.00 časova. Ovo ujedno i praznik fudbala u čitavoj državi i svi sa velikim nestrepljenjem iščekuju početak ovog istorijskog duela. 

"Grobari" su najavili da će se vratiti na stadion i da će pružiti podršku svojim igračima i biti im vetar u leđa protiv Zvezde. Ono što je sigurno gledaćmo spektaklt, ali nije mogao da prođe ni ovaj derbi, a da se pre njega nisu desili određeni skandali. Naime, navijači Partizana su ušli na stadion u Humskoj i uništili ga, ali ova utakmica će se ipak igrati, bez obzira na vandalski čin.

Kako odmiče vreme tako je atmosfera sve vrelija, a Vandali su usmerili popreke poglede ka ostalim navijačima. Republika je sve to zabeležila na licu mesta, a samo čeka kada će sve eskalirati i doći do velikog sukoba. Sigurno će ovo biti derbi koji će se pamtiti, jer su tenzije ogromne, a stanje u Partizanu sve gore, što izazivo veliki bes kod svih najvatrenijih pristalica crno-belih.

Foto: Republika.rs

 

Podsetimo, Grupa Vandal Bojs takođe je izrazila nezadovoljstvo zbog spinovanja stvarnosti najezdom lažnih profila, otkazivanjem gostovanja u Zaječaru i izbegavanjem svakog vida susreta sa njima. Naglašavaju da ponašanje (Ne)vernog Juga nije dostojno imena Partizan Beograd, niti Grobari Jug, te da će se boriti za svoj identitet i ugled.

BONUS VIDEO