STOJKOVIĆ JE ZAUZEO MESTO! Bivši golman Partizana došao da podrži crno-bele! (FOTO)


IZVOR: Republika - 23.09.2024 | 19:10


Podrška bivšem klubu.

Foto: Republika
STOJKOVIĆ JE ZAUZEO MESTO! Bivši golman Partizana došao da podrži crno-bele! (FOTO)

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odmeriće snage u 174. večitom derbiju na stadionu u Humskoj u okviru devetog kola Superlige Srbije od 19.00 časova. Ovo ujedno i praznik fudbala u čitavoj državi i svi sa velikim nestrepljenjem iščekuju početak ovog istorijskog duela.

Svaki derbi je spektakl u Srbiji, a kao i pred svaki okršaj dva najveća kluba u zemlji, atmosfera je pred usijanje. Navijači Partizana su već počeli da pristižu na stadion, tj tu je čuvena grupa Vandal Bojsi. Međutim, stigle su i "Delije" koje će pružiti veliku podršku svojim igračima u ovom istorijskom duelu.

Među navijačima našao se i biši golman crno - belih, Vladimir Stojković, koji je došao da bodri svoj bivši tim. Stojković, koji je bio nezamenjiva figura među stativama crno-belih, tokom karijere je branio za klub u nekoliko navrata, između 2010. i 2014. godine, te od 2017. do 2021. godine.

Foto: Starsport

Bivši golman Partizana: Vladimir Stojković

Poznat po svojim bravurama i izuzetnim refleksima, Vladimir Stojković je ostavio dubok trag u srpskom fudbalu, a takođe je bio i ključna figura u reprezentaciji Srbije, za koju je zabeležio preko 80 nastupa.

Tokom svog boravka u Partizanu, Stojković je osvojio više trofeja, uključujući titule u domaćem prvenstvu i nacionalnom kupu, a njegovi nastupi u večitim derbijima ostali su upamćeni po sjajnim odbranama i vođstvu na terenu.

BONUS VIDEO