POMAHNITALI NAVIJAČ UPAO NA TEREN PA POKAZAO SREDNJI PRST! Šokantna scena na večitom derbiju - Nadležni su HITNO reagovali! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 23.09.2024 | 19:53


Ludo veče na stadionu.

Foto: Starsport
POMAHNITALI NAVIJAČ UPAO NA TEREN PA POKAZAO SREDNJI PRST! Šokantna scena na večitom derbiju - Nadležni su HITNO reagovali! (VIDEO)

Večeras u 19 časova na stadionu Partizana počeo je 174. večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde, a atmosfera je dodatno podgrejana incidentima koji su prethodili samom meču. Tokom noći, huligani su provalili na stadion u Humskoj, obili kapiju i zapalili deo terena, što je izazvalo oštre reakcije iz FK Partizan, a dodatno podiglo tenzije uoči utakmice.

Na dan meča, navijači su počeli masovno da pristižu na stadion, a situacija je dostigla vrhunac kada je jedan od navijača upao na teren i trčeći mahao srednjim prstom, izazivajući šok među prisutnima.

Nadležni su brzo reagovali, i navijač je ubrzo izbačen sa terena, ali scena je već izazvala burne reakcije na društvenim mrežama i među navijačima oba tima. Iako su nadležni uspeli da reše situaciju na terenu, ovakvi incidenti dodatno doprinose već napetoj atmosferi, dok svi sa nestrpljenjem iščekuju početak jednog od najvećih sportskih događaja u Srbiji.

Podsetimo se da se na stadionu i nalazi grupa navijača "Vandal Bojs", poznata navijačka frakcija, koja je najavila svoje rasformiranje, ali su se u poslednjem trenutku predomislili te su i oni okupirali stadion.

Očekuje se da će predstojeći derbi biti pod budnim okom policije, kako bi se izbegli incidenti poput onih iz prethodnih godina kada su se sukobi između navijača završavali ozbiljnim neredima i privođenjima. Nadležni organi apelovali su na mirno ponašanje i sportski duh tokom utakmice.

 

BONUS VIDEO