TABELA NAKON DERBIJA SVE GOVORI: Zvezda na vrhu, Partizana sve bliži plej-autu!


IZVOR: Republika/S. J. - 23.09.2024 | 23:44


Crni dani za Partizan!

Foto: Starsport
TABELA NAKON DERBIJA SVE GOVORI: Zvezda na vrhu, Partizana sve bliži plej-autu!

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su impresivan trijumf nad Partizanom u 174. Večitom derbiju odigranom na stadionu crno-belih u Humskoj. Sa ubedljivih 4:0, ekipa Vladana Milojevića je demonstrirala svoju dominaciju na terenu. Ovaj trijumf dodatno je poboljšao bodovni saldo crveno-belih na tabeli Superlige Srbije, gde trenutno zauzimaju prvo mesto sa 22 boda.

Ulazak u 174. Večiti derbi bio je praćen pritiskom nakon nedavnog poraza od Benfike u Ligi šampiona. Međutim, fudbaleri Crvene zvezde su pokazali izuzetnu snagu i rešenost da povrate svoju dominaciju, što su i ostvarili na terenu.

Foto: Starsport

Drže sam vrh tabele: Fudbaleri Crvene zvezde

Sa druge strane, fudbaleri Partizana su ušli u ovaj meč sa željom da poprave svoju poziciju na tabeli i raspoloženje tima nakon iznenađujućeg poraza od OFK Beograda. Međutim, Crvena zvezda je bila nepremostiva prepreka za njih.

Foto: Starsport

Tonu sve dublje: Fudbaleri Partizana

U ovom derbiju, posebno se istakao Šerif Endija sa het-trikom, dok je Silas postigao još jedan gol, donoseći Crvenoj zvezdi ubedljiv trijumf. Ova izvanredna izvedba fudbalera Crvene zvezde ostaje upamćena kao jedna od najubedljivijih u istoriji derbija odigranih u Humskoj.

Nakon ovog trijumfa, Crvena zvezda se nalazi na prvom mestu Superlige Srbije sa 22 boda, dok Partizan sa dva odigrana meča manje zauzima 9. mesto sa 11 bodova. Ostali timovi, poput Mladosti OFK Beograda, Čukaričkog i Radničkog Niša, takođe imaju značajnu ulogu u aktuelnoj tabeli Superlige Srbije.

BONUS VIDEO