MILOJEVIĆ ZAGRMEO: Jednu stvar nije želeo da dozvoli - evo šta je poručio svojim igračima u finišu derbija!


IZVOR: Vladimir Vorih - 24.09.2024 | 06:29


Meč koji će ostati upisan u istorije duela crveno i crno-belih.

Foto: Starsport
MILOJEVIĆ ZAGRMEO: Jednu stvar nije želeo da dozvoli - evo šta je poručio svojim igračima u finišu derbija!

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su ubedljivu pobedu nad Partizanom rezultatom 4:0 u 174. večitom derbiju, čime su slavili prvi put u Humskoj od 2016. godine. Ključni igrač utakmice bio je Šerif Ndijaje, koji je postigao het-trik nakon pola veka u večitom derbiju. Ova pobeda predstavlja najubedljiviji trijumf Crvene zvezde u Humskoj ikada, nadmašujući prethodni rezultat od 4:1 iz 1955. godine.

Crvena zvezda je dominirala većim delom utakmice, stekavši četiri gola prednosti već u 65. minutu. a trener Vladan Milojević nije dozvoljvao svojoj ekipi niti trenutak opuštanja. Naime, kako je preneo komentator TV Arenesport strateg crveno-belih je u 83. minutu kada je umesto Seola u igru ušao Gelor Kanga, poručio svojim izabranicima:

- Samo sada nemojte da padate - bila je jasna poruka Zvezdinog šefa struke.

Foto: Starsport

Šerif ušao u istoriju Večitih derbija

 

Nakon utakmice, trener tima iz Ljutice Bogdana, Vladan Milojević govorio je na konferenciji za medije gde je izneo svoje utiske.

- Da li je neka velika razlika ili ne, mislim da je ovo bila jedna utakmica. Mislim da smo dobro odigrali, imali smo plan, nismo imali vremena za pripremu. U velikoj meri su igrači odradili šta tražimo od njih, cilj je bio da kontrolišemo utakmicu i da budemo ti koji ćemo da dominiramo u posedu, nađemo slabe tačke Partizana. Posle prvog gola, kad igrate derbi, protivnička ekipa mora da proba da se otvori. Bude pod pritiskom i tako dalje. Došao je drugi gol u pravo vreme i rutinski smo kontrolisali i dali još dva gola. Zaslužena pobeda, da li je velika razlika ili ne, ne znam, neću da ulazim u tom. Čestitao bih mojim igračima, pražnjenja fizičkog i psihičkog, nije lako ovde igrati, a kamoli pobediti - istakao je Milojević, a zatim poslao i jasnu poruu rivalu:

- Stvarno bih pohvalio ponašanje igrača Partizana, bilo je korektno, sutra je novi dan, život teče dalje

Ova pobeda Crvene zvezde nad Partizanom sigurno će ostati upamćena kao jedna od najupečatljivijih u istoriji večitih derbija.

 

BONUS VIDEO: