SANJAO SAM 4:0, LJUDI, KUNEM VAM SE: Navijač Zvezde pre tri nedelje znao rezultat derbija


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 24.09.2024 | 09:14


Ovaj video postao je hit na društvenim mrežama.

Foto: Starsport
SANJAO SAM 4:0, LJUDI, KUNEM VAM SE: Navijač Zvezde pre tri nedelje znao rezultat derbija

Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali su Partizan sa 4:0 u 174. večitom derbiju odigranom u Humskoj i tako dokazali da su klasa za komšije. Na kraju, izabranici Vladana Milojevića igraju Ligu šampiona, dok je četa Aleksandra Stanojevića uspela da prva u istoriji ispadne iz kvalifikacija za sva tri UEFA klupska takmičenja u jednoj sezoni.

Zvezda je demonstrirala silu i pokazala da su rivali u Superligi nedorasli njenim evropskim kvalitetima, koje je osetio o Bode Glimta u plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona. Posle 2:1 za Norvežane u prvom meču utakmica na Marakani završena je pobedom Zvezde od 2:0. Tada je jedan navijač u prilogu RTS pred susret izjavio da je sanjao 4:0 i ispostavilo se da je bio samo polovično u pravu. Međutim, sada kada je Zvezda savladala Partizan sa baš 4:0 njegov snimak je postao viralan i drugi navijači zbijaju šale da je čovek imao predskazanje.

 

 

- Hahaha, ispunio se san - samo je jedan od komentara.

Ova pobeda Crvene zvezde nad Partizanom sigurno će ostati upamćena kao jedna od najupečatljivijih u istoriji večitih derbija. Podsetimo, fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su ubedljivu pobedu nad Partizanom rezultatom 4:0 u 174. večitom derbiju, čime su slavili prvi put u Humskoj od 2016. godine. Ključni igrač utakmice bio je Šerif Ndijaje, koji je postigao het-trik nakon pola veka u večitom derbiju. Ova pobeda predstavlja najubedljiviji trijumf Crvene zvezde u Humskoj ikada, nadmašujući prethodni rezultat od 4:1 iz 1955. godine. Crvena zvezda je dominirala većim delom utakmice, stekavši četiri gola prednosti već u 65. minutu. a trener Vladan Milojević nije dozvoljvao svojoj ekipi niti trenutak opuštanja.

BONUS VIDEO