ONA VOLI ZVEZDU, OTKIDA NA NOVAKA I PODSMEVA SE PARTIZANU: Dominacija crveno-belih odjeknula do Rumunije


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 24.09.2024 | 10:20


Andrea Prisakariju gledala 174. večiti derbi i upredila ga sa tenisom.

Foto: instagram.com/iamprisacariuandreea
ONA VOLI ZVEZDU, OTKIDA NA NOVAKA I PODSMEVA SE PARTIZANU: Dominacija crveno-belih odjeknula do Rumunije

Novak Đoković vatreni je navijač Crvene zvezde i sugurno je uživao prateći njenu dominaciju i pobedu nad Partizanom sa 4:0 u Humskoj. On ima armiju navijača širom sveta i veliko poštovanje kolega. Jedna od njih je i prelepa Rumunka Andrea Prisakariju, koja je izgleda zbog Noleta počela da prati Zvezdu, a sada je gledala i 174. večiti derbi.

Foto: Starsport

Sila su: Fudbaleri Zvezde

Ona je evidentno počela da navija za Zvezdu, pa je posle gaženja u Humskoj poslala poruku "na račun Partizana" podsmevajući mu se. I to kroz poređenje sa tenisom.

- Meč Crvena zvezda - Partizan izgledao je gotovo kao teniski meč, a ne fudbalski - napisala je Andrea Prisakariju uz emotikon lica koje se smeje, očigledno aludirajući na visok rezultat u pobedi Zvezde.

 

 

Ona je ove godine boravila uživo na večitom derbiju, kada je sa tribina stadiona "Rajko Mitić" gledala 172. prvenstveni susret Zvezde i Partizana (2:2).

- Ovaj meč je ludilo. Najbolji fudbalski meč i atmosfera u mom životu do sada - napisala je tada na svom "X" nalogu.

Podsetimo, ona je postala poznata ne samo po svojim sportskim veštinama, već i po svojoj otvorenoj podršci Novaku Đokoviću. Sa svojim atraktivnim izgledom i strašću prema tenisu, privukla je veliki broj navijača širom sveta, a posebno iz Srbije zbog svoje ljubavi prema najboljem srpskom teniseru. Na nedavnom gostovanju na rumunskoj televiziji, Andrea je otkrila da, uprkos svojoj otvorenoj podršci, lično nije upoznala Novaka Đokovića.

- Ne. Nismo se upoznali. To je ljubav na daljinu - izjavila je Andrea uz osmeh.

BONUS VIDEO