REPUBLIKA EKSKLUZIVNO SAZNAJE: LJAJIĆ PRIHVATIO POZIV, PREUZIMA PARTIZAN


IZVOR: Republika - 24.09.2024 | 16:56


Ljajića su pozvali bivši igrači Partizana da ga preuzme.

Foto: ST/N. PANČIĆ, Starsport
REPUBLIKA EKSKLUZIVNO SAZNAJE: LJAJIĆ PRIHVATIO POZIV, PREUZIMA PARTIZAN

Rasim Ljajić jeste dobio ponudu da preuzme funkciju predsednika FK Partizan, i to od bivših igrača.

Kako Republika i Srpski telegraf ekskluzivno saznaju, on je to načelno prihvatio, ali želi prethodno da obavi razgovore sa ostalim sportskim radnicima, upravom, kako bi doneo definitivnu odluku.

- Stanje je jako loše u Partizanu, pa zbog toga želi sa svima da popriča - navodi sagovornik Srpskog telegrafa iz kluba.

Foto: Printscreen/K1 TV

Sve bliži Humskoj: Rasim Ljajić

Podsećamo, danas je objavljena vest da bi novi predsednik FK Partizan trebalo da postane Rasim Ljajić, koji je želja nekoliko moćnih ljudi privrženih klubu iz Humske. On je pre nekoliko godina obavljao važne funkcije u Partizanu, bio potpredsednik i član upravnog odbora. 

Rasim Ljajić bio je kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije pre tri godine, posle odlaska Slaviše Kokeze.  Poraz u 174. večitom derbiju od Crvene zvezde uzdrmao je sve strukture u FK Partizan. Trener Aleksandar Stanojević podneo je ostavku, iako se uprava kluba trudi da ga zadrži.

Ono što priželjkuju mnogi navijači Partizana jesu promene na rukovodećim mestima. Milorad Vučelić obavlja ulogu predsednika kluba, iako je ostavku podneo pre više od godinu dana. Nije se pojavio na večitom derbiju, ali je zato putovao sa ekipom kao vođa puta na evropske utakmice tokom leta. Rasim Ljajić se nije oglašao povodom najnovijih informacija.

BONUS VIDEO: