VIRALNI HIT: Elšnik jednim potezom raspametio delije - evo šta je uradio Zvezdin Slovenac! (VIDEO)


IZVOR: Vladimir Vorih - 25.09.2024 | 06:29


Fudbal se igra zbog navijača.

Foto: Starsport
VIRALNI HIT: Elšnik jednim potezom raspametio delije - evo šta je uradio Zvezdin Slovenac! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su slavili u 174. večitom derbiju. Ponedeljak 23. septembar ostaće upisan u analima srpskog fudbala kao dan kada su crveno-beli naneli najteži poraz Partizanu u svetkovini srpskog fudbala, pobedivši sa 4:0 u meču koji je svakako obeležio Šerig Endiaje postigavši tri pogotka.

Nakon navedenog meča na društvenoj mreži "X" pojavio se snimak na kojm se vidi mališan koji se u društvu svog oca vraća sa utakmice i peva stihove poznate navijačke pesme:

- Nikad nećeš biti sama, mi smo tvoji sinovi, napred Zvezdo, samo napred - na šta je njegov otac napisao:

- Bravo, delijo.

 

 

Njegovo srce ispunjeno ljubavlju prema klubu odjekivalo je ulicom, a njegov otac nije krio ponos dok je pohvalio dečakovu strast i entuzijazam.

Korisnici društvene mreže "X" pokrenuli su akciju da se malom navijaču uruči sezonska karta i omogući poseta stadionu "Rajko Mitić". Ubrzo nakon toga, fudbaler Crvene zvezde, Timi Maks Elšnik, pružio je nezaboravan gest ljubaznosti. Slovenački reprezentativac je izrazio želju da ugosti malog Simona i njegovog oca na utakmici protiv Železničara u petak od 19.00 časova na stadionu "Rajko Mitić".

- Molim za kontakt tate malog Simona. Voleo bih da ih ugostim na utakmici u petak - napisao je Zvezdin Slovenac.

Ovaj primer velikog srca fudbalera Timija Maksa Elšnika još jednom potvrđuje da ljubav prema fudbalu može da spoji ljude i da izazove divne gestove solidarnosti i pažnje prema najmlađim navijačima.

D apodsetimo, naredni prvenstveni meč Crvena zvezda igra u petak 27. avgusta sa početkom od 19 časova kada će na stadionu "Rajko Mitić" gostovati ekipa pančevačkog Železničara koja u ovom momentu zauzima sedmu poziciju na tabeli sa 13 osvojenih bodova i koja je najavila pohod ka plasmanu u plej-of takmičenja.

 

BONUS VIDEO: