SO NA ŽIVU RANU: Grobari u neverici - navijači Zvezde preimenovali stadion u Humskoj! (FOTO)


IZVOR: Vladimir Vorih - 25.09.2024 | 07:27


Nakon debakla u derbiju, navijačima crno-belih priređeno novo negativno iznenađenje.

Foto: Starsport
SO NA ŽIVU RANU: Grobari u neverici - navijači Zvezde preimenovali stadion u Humskoj! (FOTO)

Crni oblaci su se nadvili nad stadionom u Humskoj ulici.

Fudbaleri Partizana doživeli su najveću blamažu u istoriji Večitih derbija. Crvena zvezda je na stadionu u Humskoj bila ubedljiva i slavila sa velikih 4:0, čime je izvesno ostavila crno-bele bez borbe za šampionski pehar i "gurnula ih na ivicu ponora" tako da mnogi već sada strepe i od grčevite borbe za plasman u plej-of.

Serija katastrofalnih rezultata koja je započeta utakmicom protiv Lugana u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope, a koje ja okončana trijumfom švajcarskog kluba na stadionu u Humskoj minimalnim rezultatom 0:1, svoju kulminaciju je doživela u 174. večitom derbiju.

I dok pristalice crno-belih traže objašnjnje za navedeni debakl, pristalice Crvene zvezde zasluženo slave, a dan nakon što je Humska doživela istorijski krah, pristalice kluba iz Ljutice Bogdana još jednom su pecnule svoje kolege sa druge strane Topčiderskog brda.

Navijači su iskoristili "gugl mapu" kako bi promenili izgled stadiona dodajući nekoliko "tagova" koji su izazvali kontroverze među grobarima.

Među tim tagovima su "Šetalište Šerifa Endijaea", jasna aluzija na het-trik postignut tokom večitog derbija, kao i "Šetalište Nemanje Radonjića" i "Radonjino mesto za šutiranje", posvećeno bivšem reprezentativcu Srbije, sadašnjem članu Crvene zvezde. Dodatno, na "gugl mapi" se mogu pronaći tagovi kao što su "Crvena zvezda stadion" i "Trening centar Crvene zvezde", što je izazvalo dodatnu pažnju javnosti.

Foto: Google.maps/printscreen

Bolan udarac - delije preimenovale stadion u Humskoj

 

Poraz od 4:0 u večitom derbiju imao je ozbiljne posledice po Partizan, a jedna od njih je ostavka trenera Aleksandra Stanojevića dan nakon meča.

Ostavka Stanojevića će biti predmet rasprave nadležnih organa u Humskoj, ali poznavajući njegove stavove i principe teško da će promeniti mišljenje. Podsetimo, Stanoje je treći put u Partizan došao ovog juna i to kao spasilac i tada je potpisao trogodišnji ugovor, kako su to navijači priželjkivali. Međutim, istorijska eliminacija iz kvalifikacija za sva tri UEFA klupska takmičenja i debakl u večitom derbiju, kao i slab tim, razočarali su navijače.

 

BONUS VIDEO: