OTKRIVENO ZAŠTO DUŠAN NIJE SILAN: Ovo je razlog odjavljivanja Piksija i Srbije


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 25.09.2024 | 09:35


Izgleda da napadač ima Ahilovu petu.

Foto: Starsport
OTKRIVENO ZAŠTO DUŠAN NIJE SILAN: Ovo je razlog odjavljivanja Piksija i Srbije

Dušan Vlahović daleko je od onog napadača na kojem smo navikli u dresovima Juventusa i Srbije. Našem špicu ne cvetaju ruže u klubu, a od Evropskog prvvenstva ga nema ni na okupljanjima Srbije u Ligi nacija. Dušana nije bilo za duele u septembru protiv Španije i Danske, a neće ni za oktobarske protiv Švajcarske i Španije. Mislilo se iz prve da on želi da ostane u Italiji i da se bori za svoje bolje mesto u Juveu, te da je zato odjavio selektora Dragana Stojkovića i Srbiju. Međutim, italijanski mediji otkrivaju da je nešto drugo po sredi.

Torinski sportski dnevnik Tuttosport posebno se bavio ovom temom, povezujući Vlahovićevu lošu formu sa njegovim privatnim životom. Insinuacije o mogućem razlazu sa partnerkom Vanjom Bogdanović izazvale su dosta pažnje, posebno zbog prestanka aktivnosti na njihovim Instagram profilima.

Foto: Printscreen/Instagram/Dušan Vlahović

Dušan i Vanja

Prema navodima Tuttosporta, prestanak aktivnosti na Instagram profilima Dušana i Vanje, kao i nestanak zajedničkih fotografija, mogli bi ukazivati na mogući razlaz ove mlade sportske i društvene javne ličnosti. Ova spekulacija dodatno je pojačala interesovanje javnosti za Vlahovićevu privatnost, dok je njegova forma na terenu izazvala podeljene reakcije.

Pitanje uticaja privatnog života na sportsku karijeru profesionalnih sportista uvek je bilo predmet interesovanja javnosti. Dok neki smatraju da je važno razdvojiti privatni život od sportskih performansi, drugi veruju da emotivna stabilnost može imati značajan uticaj na igrače. Vlahovićeva situacija otvara ovo pitanje na nov način, posebno zbog medijske pažnje koju je privukla.

Foto: Profimedia

Ne ide mu u karijeri: Dušan Vlahović


Iako je Vlahović postigao dva gola za Juventus od početka sezone, primećena je njegova nervoza i letargija na terenu tokom većine dosadašnjih mečeva. Ovo je podstaklo različite spekulacije o uzrocima njegove loše forme, a povezivanje sa privatnim životom samo je dodatno produbilo interesovanje javnosti za njegovu situaciju.

Dok se spekulacije o Vlahovićevoj vezi sa Vanjom Bogdanović i njihovom uticaju na njegovu sportsku karijeru nastavljaju, ostaje da se vidi kako će mladi napadač reagovati na medijsku pažnju i pritisak. Bez obzira na ishod, ova situacija pokazuje koliko je javnost zainteresovana za privatni život sportista i njegov uticaj na njihove sportske performanse.

BONUS VIDEO