TOLE KARADŽIĆ O PARTIZANU - KRATKO I JASNO: On nema dilemu šta je potrebno da se desi u Humskoj


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 25.09.2024 | 11:11


Evo kada će se znati sudbina crno-belih.

Foto: Starsport
TOLE KARADŽIĆ O PARTIZANU - KRATKO I JASNO: On nema dilemu šta je potrebno da se desi u Humskoj

Rasim Ljajić bio je potpredsednik FK Partizan do zime 2009. a onda je napustio klub pod pritiskom da političari ne smeju da se mešaju u sport. Pre dve godine je postao potpredsednik JSD Partizan, a sada je na korak do odluke da prihvati kandidaturu za mesto predsednika FK Partizan, pa ako bude izabran da se uhvati u koštac sa brojnim nagomilanim problemima u Humskoj. Njemu su poverenje dali bivši igrali, on je to načelno prihvatio, ali želi prethodno da obavi razgovore sa ostalim sportskim radnicima, upravom, kako bi doneo definitivnu odluku.

Ljajićev dolazak značio bi odlazak u istoriju dugogodišnjeg predsednika Milorada Vučelića, ali i direktora Miloša Vazure po automatizmu jer njima navijači i bivši asovi Partizana žele da vide leđa odavno. Da su u Partizanu potrebne promene u razgovoru za Republiku je potvrdio i nekadašnji predsednik kluba Tomislav Karadžić. Tole je, u svom stilu objasnio sve u nekoliko reči.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Na korak do Humske: Rasim Ljajić

- Svi tvrde da Vučelić i Vazura moraju da odu, pa je logično da se to i desi. Partizanu su potrebne promene, ovako više ne može. Da li je Ljajić taj novi spasilac Partizana, videćemo. Sve ide ka tome. Zovite me za nedelju dana, tada će se više znati, ako ne i sve - rekao nam je Tole Karadžić.

Foto: Starsport

Odzvonilo im u Humskoj: Vazura i Vučelić

Na ovaj način on je indirektno potvrdio saznanje Republike da je Rasim Ljajić načelno prihvatio da bude novi predsednik Partizana, ali da želi prethodno da obavi razgovore sa ostalim sportskim radnicima, upravom, kako bi doneo definitivnu odluku.

- Stanje je jako loše u Partizanu, pa zbog toga želi sa svima da popriča - navodi sagovornik Republike iz kluba.

Podsetimo, Rasim Ljajić bio je kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije pre tri godine, posle odlaska Slaviše Kokeze.  Poraz u 174. večitom derbiju od Crvene zvezde uzdrmao je sve strukture u FK Partizan. Trener Aleksandar Stanojević podneo je ostavku, iako se uprava kluba trudi da ga zadrži.

Ono što priželjkuju mnogi navijači Partizana jesu promene na rukovodećim mestima. Milorad Vučelić obavlja ulogu predsednika kluba, iako je ostavku podneo pre više od godinu dana. Nije se pojavio na večitom derbiju, ali je zato putovao sa ekipom kao vođa puta na evropske utakmice tokom leta. Rasim Ljajić se nije oglašao povodom najnovijih informacija.

BONUS VIDEO