IGRAO JE VOĐU DELIJA, PA SE POKAJAO! Gobeljić se javno se izvinio - Sada ga čeka oštra kazna OFK Beograda!


IZVOR: Republika - 25.09.2024 | 11:32


Ovaj skandal mu nije trebao.

Foto: Printscreen
IGRAO JE VOĐU DELIJA, PA SE POKAJAO! Gobeljić se javno se izvinio - Sada ga čeka oštra kazna OFK Beograda!

Marko Gobeljić, bivši igrač Crvene zvezde, našao se u centru pažnje nakon što je vođenjem navijanja na severnoj tribini tokom večitog derbija izazvao reakcije. Trenutno član OFK Beograda, Gobeljić se javno izvinio putem zvaničnih kanala kluba zbog svog ponašanja, priznajući da je pogrešio.

Gobeljina prisutnost na tribinama stadiona Partizana tokom derbija izazvala je kontroverze, s obzirom na to da je bio u ulozi vođe navijača Crvene zvezde. Iako ne krije svoje emocije prema bivšem klubu za koji je igrao šest sezona, postigao 11 golova i osvojio devet trofeja, Gobeljić je istakao da je kao profesionalac u OFK Beogradu trebalo da reaguje drugačije.

- Želim da iskoristim priliku da se javno izvinim OFK Beogradu, svojim saigračima i navijačima, nakon slavlja na derbiju. Na treningu sam razgovarao sa ljudima iz kluba i navijačima i shvatio sam da sam pogrešio. Nikada nisam krio niti ću emociju prema Crvenoj zvezdi čiji sam bio igrač u velikom delu moje karijere. Ali sam svestan da sam kao profesionalac pogrešio, svestan sam da ne mogu da budem navijač jednog kluba dok sam profesionalac u drugom klubu istog ranga takmičenja. Trenutno branim boje OFK Beograda, zavoleo sam ovaj klub i morao sam drugačije i profesionalnije da reagujem. Prihvatiću mere klupske discipline, a onda se vraćam na teren da pomognem svojim saigračima - rekao je Marko Gobeljić.

 

OFK Beograd, koji sjajno započinje sezonu i deli drugo mesto na tabeli sa Mladosti iz Lučana, još nije objavio kakve će disciplinske mere preduzeti, ali se očekuje reakcija kluba u narednim danima.

BONUS VIDEO