TOMIĆ JASAN: VAZURA I VUČELIĆ LETE IZ PARTIZANA! Ako ne podnesu ostavke upadamo na stadion


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 25.09.2024 | 12:37


Nema više nikakve priče sa ljudima koji su doveli klub u ovo stanje, izričit je bivši as crno-belih.

Foto: Starsport
TOMIĆ JASAN: VAZURA I VUČELIĆ LETE IZ PARTIZANA! Ako ne podnesu ostavke upadamo na stadion

Fudbalski klub Partizan je verovatno na najnižim granama od svog nastanka i svakom pogledu. Nema rezultata, nema kvalitetnog igračkog kadra, nema uprave koja bi zaustavila kola koja jure u ponor, ali ni navijača na tribinama da daju vetar u leđa. Sve je kulminiralo porazom od Crvene zvezde u Humskoj sa 4:0 posle čega su navijači napali svlačionicu i povredili trenera Aleksandra Stanojevića, a on dan kasnije podneo ostavku.

Smenjen je i prvi čovek Omladinske škole Vanja Radinović, a tu odluku inicirao je novi sportski direktor Ivica Iliev. Samo su i dalje tu predsednik u ostavci Milorad Vučelić i direktor Miloš Vazura. Međutim, ako se pitaju bivši asovi neće još dugo. To je jasno poručio Đorđe Tomić, jedan i nekadašnjih prvotimaca koji se glasno zalaže za promene koje će morati da uslede i to do decembra do kada je neki rok da se izvrše promene na svim nivoima.

- Ne budu li podneli ostavke, ili milom ili silom... Ući ćemo na stadion mi bivši igrači i kraj priče. Rešićemo tu situaciju. Nema više nikakve priče sa ljudima koji su doveli klub u ovo stanje. Nema kompromisa. Biće ili milom ili silom - rekao je Tomić gostujući na televiziji Nova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Partizan.net (@partizannet)

 

 

Podsetimo, Tomić je jedan od aktivnijih članova Udruženja bivših igrača, trenera i istaknutih sportskih radnika FK Partizan, koje je nedavno uputilo snažno saopštenje za javnost, izražavajući duboku zabrinutost zbog trenutne situacije u klubu.

- Počivaj u miru, naš voljeni klube, dok te tvoji uništitelji i ubice, bez trunke stida ili griže savesti, gledaju mrtvog u blatu – poniženog i uništenog. Tu gorku istinu i sramotu najbolje oslikava činjenica da deca koja su u ponedeljak krenula u školu nisu imala priliku da dožive titulu Partizana! Tu sumornu sliku i mrlju u odrastanju, taj horor film su režirali Milorad Vučelić, Miloš Vazura i Žarko Zečević. Godine poniženja, istorijske blamaže i pad na najniže grane, potpisan je njihovim okrvavljenim rukama - stoji na početku saopštenja.

Jedan od orepstalih članova, koji nije želeo, za sada, da njegovo ime izlazi u javnost bio je još odsečniji u razgovoru za Republiku.

- Sa šibicarima nema pregovora. Moraju izbori na svim nivoima. Skupština se mora održati do decembra. Taj rok smo dali. Naravno, bilo bi dobro da je to bilo juče, ali bar sutra da se desi. Ali nisam optimista da će biti išta mirnim putem. Jedino ako se nešto ne dogovore. Vidim da se sada gura jedno ime. Mi nismo za njega, ali i to je bolje od ovih što su sada u klubu - jasan je naš sagovornik.

BONUS VIDEO