KAKO U MILANO BEZ NJEGA?! Povreda najboljeg igrača baca senku na rezultat derbija!


IZVOR: Republika - 25.09.2024 | 12:50


Veliki udarac za crveno-bele.

Foto: Starsport
KAKO U MILANO BEZ NJEGA?! Povreda najboljeg igrača baca senku na rezultat derbija!

U 174. večitom fudbalskom derbiju između Crvene zvezde i Partizana, Crvena zvezda je ostvarila ubedljivu pobedu. Međutim, radost zbog trijumfa brzo je zamračena vestima o povredi veziste Mirka Ivanića. Naime, najbolji igrač crveno-belih povredio je primicač tokom utakmice, zbog čega će propustiti naredne susrete, uključujući i gostovanje ekipi Intera.

Mirko Ivanić proveo je skoro 70 minuta na terenu tokom večitog derbija, ali je nažalost morao napustiti igru zbog povrede. Iz Crvene zvezde su saopštili da se očekuje da će se Ivanić vratiti na teren nakon reprezentativne pauze, tačnije za utakmicu protiv Radničkog iz Niša.

Iz Crvene zvezde stižu informacije da će Ivanić imati pauzu pre nego što se vrati na teren. Očekuje se da će biti spreman za meč sa Radničkim iz Niša koji je na programu 19. oktobra na stadionu "Rajko Mitić".

Crvena zvezda će u narednom periodu morati da se osloni na svoje druge igrače kako bi nadomestila izostanak Mirka Ivanića, a navijači će sa nestrpljenjem iščekivati njegov povratak na teren.

Foto: Starsport

Povređeni fudbaler: Mirko Ivanić

Da se prisetimo, Mirko Ivanić, vezista Crvene zvezde, jedan je od ključnih igrača crveno-belih i jedan od najtalentovanijih fudbalera svoje generacije. U svojoj karijeri, Ivanić je poznat po svojoj sposobnosti da kontroliše sredinu terena, odličnom pregledavanju igre i sposobnosti da asistira sa preciznim pasovima.

Osim svojih fudbalskih veština, Ivanić je poznat po svom profesionalizmu i predanosti, što ga čini omiljenim među navijačima i saigračima. Očekuje se da će se brzo oporaviti i nastaviti sa doprinosom timu, a njegovo iskustvo i kvalitet biće od velike važnosti za Crvenu zvezdu u nastavku sezone.

Navijači i stručni štab jedva čekaju njegov povratak, a Ivanić će nastaviti da teži novim uspesima i ostvarenju ciljeva sa klubom.

BONUS VIDEO