FUDBALER SE OBEZNANIO OD ALKOHOLA! Legendarni nemački sportista opet napravio skandal!


IZVOR: Republika - 26.09.2024 | 12:14


Oovo je nedopostivo!

Foto: youtube.com/printscreen/SPORT1
FUDBALER SE OBEZNANIO OD ALKOHOLA! Legendarni nemački sportista opet napravio skandal!

Nekadašnja fudbalska zvezda Jens Leman ponovo je privukao pažnju javnosti, ali ovoga puta zbog novog skandala tokom Oktoberfesta u Minhenu. Leman je zaustavljen od strane policije u centru grada, a sumnje na njegovo alkoholisano stanje su se ubrzo potvrdile.

Prema rečima tužiteljke Julijane Groc, policajci su primetili miris alkohola i nesiguran hod, zbog čega Leman nije mogao da prođe alkotest. Ovo nije prvi put da se bivši fudbaler našao u sukobu sa zakonom. Pored ranijih saobraćajnih prekršaja, Leman je bio u žiži javnosti prošle godine kada je motorom testerom oštetio krov susedne garaže, navodno zbog toga što mu je narušavala pogled.

Zbog ovog incidenta, Leman je osuđen na plaćanje odštete od 420 hiljada evra. Oktoberfest skandal samo je poslednji u nizu Lemanovih kontroverznih postupaka van fudbalskog terena. Njegovo ponašanje izaziva sve veće kritike u nemačkim medijima, a bivši saigrači i fudbalski stručnjaci izražavaju zabrinutost zbog njegove spirale incidenata.

Uprkos ovim problemima, Leman je nastavio da se povremeno pojavljuje u javnosti kao fudbalski komentator i analitičar, ali njegova reputacija sada trpi ozbiljne posledice zbog nesportskog ponašanja.

Nemačka javnost, koja je nekada slavila Lemanove uspehe na terenu, sada je podeljena zbog njegovih sve češćih problema sa zakonom i kontroverznim ponašanjem, koje nastavlja da izaziva zabrinutost i osude.

BONUS VIDEO