VAZURA ĆE BITI OTERAN IZ PARTIZANA: Poznato kada će njegova sudbina u Humskoj biti zapečaćena


IZVOR: REPUBLIKA/R.V.B. - 26.09.2024 | 11:44


Istovremeno će se odrediti dan kada će biti razrešen Milorad Vučelić i biti imenovan novi predsednik crno-belih.

Foto: Starsport
VAZURA ĆE BITI OTERAN IZ PARTIZANA: Poznato kada će njegova sudbina u Humskoj biti zapečaćena

Miloš Vazura i Milorad Vučelić otići će iz Partizana milom ili silom, podviknuo je juče bivši as crno-belih Đorđe Tomić najavljujući da će legende kluba preuzeti stvari u svoje ruke ako direktor i predsednik sami ne spakuju kofere. Samo dan kasnije, prema saznanjima Republike, u Humskoj se desio važan korak koji za cilj ima kraj dinastije dugogodišnjih čelnika kluba kojima svi žele da vide leđa.

Foto: Starsport

Idu u paketu: Miloš Vazura i Milorad Vučelić

Naime, sutra, dakle u petak 27. septembra, bi trebalo da bude doneta konačna odluka o datumu održavanja Skupštine Partizana na kojoj će Vazura biti razrešen dužnosti. Istovremeno, na toj sednici će se posle godinu i više dana usvojiti ostavka Milorada Vučelića. Onda će se birati novi predsednik, a trenutno je tom mestu najbliži Rasim Ljajić, mada legende Partizana imaju drugačiju ideju.

Foto: FK Partizan

Jedna od prethodnih sednica Skupštine Partizana

- Sutra bi trebalo da bude potvrđen datum održavanja po mnogima istorijske Skupštine Partizana. Miloš Vazura je u klubu od decembra 2014. i na njoj bi trebalo da bude razrešen funkcije direktora. Bilo da sam podnese ostavku pa da ona bude konstatovana, ili da ga oteraju glasanjem - kaže naš izvog iz Humske, pa dodaje:

- Istovremeno, na toj sednici bi trebalo da se usvoji ostavka predsednika Vučelića, koja je podneta pre više od godinu dana. Sada ćete me pitati zašto sutra, a ne danas ili juče. Vazura trenutno ima puno posla oko sređivanja papira u klubu pred monitoring UEFA. To mora sada da se uradi ili će Partizan ostati i bez šanse da ide u Evropu. To je najviše produžilo rastanak sa Vazurom.

Foto: ST/N. PANČIĆ, Starsport

Najbliži fotelji: Rasim Ljajić

Podsetimo, kao glavni kandidat da nasledi Vučelića spominje se Rasim Ljajić, koji je bio kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije pre tri godine, posle odlaska Slaviše Kokeze. Kao prvi pik da nasledi Vazuru spominje se Danko Lazović, ali o svemu će na kraju poslednju reč imati Skupština Partizana.

BONUS VIDEO