FUDBALER LUČANSKE MLADOSTI BIO ŽIVOTNO UGROŽEN! Vladimiri Radivojević HITNO operisan


IZVOR: Republika - 26.09.2024 | 13:48


Iskusni superligaš prošao kroz agoniju.

Foto: Starsport
FUDBALER LUČANSKE MLADOSTI BIO ŽIVOTNO UGROŽEN! Vladimiri Radivojević HITNO operisan

Legendarni fudbaler lučanske Mladosti, Vladimir Radivojević, proživeo je pravu agoniju i čak mu je život visio o koncu kada je nedavno hitno operisan zbog pucanja čira na dvanaestopalačnom crevu. On je imao obilno unutrašnje krvarenje, pa su se doktori bolnice u Čačku borili za njegov život i, prema navodima, jedva su uspeli da ga spasu.

Vladimir Radivojević, rekorder Mladosti po broju mečeva u Superligi Srbije, ove sezone nije odigrao nijednu utakmicu, ali je bio prisutan na svim mečevima, osim protiv Napretka, kada su mu saigrači poslali poruku podrške na majicama prilikom izlaska na teren u Kruševcu.

Foto: Starsport

Rekorder Mladosti u Superligi: Vladimir Radivojević

Ovaj iskusni 38-godišnji fudbaler započeo je svoju fudbalsku karijeru pre 20 godina u Loznici. Nakon toga, igrao je za Borac iz Čačka, Mladost, Javor Rad i Novi Pazar, pre nego što se 2016. godine vratio u Lučane. Tokom svog povratka, odigrao je preko 300 mečeva za Mladost, ostavljajući dubok trag u istoriji kluba.

Vladimir Radivojević je preživeo dramatičnu situaciju zahvaljujući brzoj reakciji lekara i svojoj borbenosti. Njegova fudbalska karijera i dalje ostaje inspiracija mnogima, a njegova upornost i hrabrost su nedvojbeno primer istinskog sportskog duha.

BONUS VIDEO