VLAHOVIC DEO ELITE: Srbin u potpuno novom svetlu rame uz rame sa svetskim zvezdama


IZVOR: Republika - 26.09.2024 | 16:47


Velika čast za srpskog napadača.

Foto: FC25
VLAHOVIC DEO ELITE: Srbin u potpuno novom svetlu rame uz rame sa svetskim zvezdama

Fudbaler Juventusa, Dušan Vlahović deo “digitalne elite”: Srbin u potpuno novom svetlu rame uz rame sa svetskim zvezdama

Jedna od najvećih svetskih gejming platformi sinoć je u Milanu ugostila brojne fudbalske zvezde povodom lansiranja video igre “FC 25”, odnosno nekadašnje svetski popularne “FIFA”-e. Obavezu da prisustvuje ovom događaju imao i srpski fudbaler crno-belih, Dušan Vlahović.

Priliku da među prvima zaigraju novu igru uz Dušana Vlahovića, imali su bivši brazilski fudbaler i as Milana - Kaka, zatim italijanski novinar Fabricio Romano, fudbaler Teo Ernandez, Luka Toni i mnogi drugi. 

Foto: FC25

Dušan Vlahović

Zvanice su se zabavljale uz nove video igre, a Vlahović je upitan da “na slepo” izabere najboljih pet fudbalera koji su u karijerama igrali za Juventus. 

Izbor je pao na Roberta Bađa, Zinedina Zidana, Đanluiđija Bufona, Andreu Pirla i Del Piera - od prvog do poslednjeg mesta. Vlahović je kroz šalu dodao da bi voleo da svih pet fudbalera budu na prvom mestu, ali pravila su bila jasna.

Podsetimo, Vlahović je nedavno dao intervju za "DAZN" u kojem se osvrnuo na tekuću sezonu sa Juventusom i saradnji sa novim trenerom, Tijagom Motom. Vlahović je istakao da se oseća dobro i da mu stil igre kod novog trenera više odgovara nego prethodni.

- Osećam se dobro, mogu bolje da se izrazim, ovaj stil igre mi više odgovara. Alegriju sam se uvek stavljao na raspolaganje i uvek sam sa zadovoljstvom radio sve što je tražio od mene. Šta mi Tijago najčešće govori? Odmah mi je progovorio o disciplini: raditi one stvari koje izgledaju jednostavne, a u stvarnosti nisu. Uvek idi u krevet u isto vreme, dobro se odmori, dobro spavaj i pridržavaj se pravilnom režimu ishrane - rekao je između ostalog Vlahović.

BONUS VIDEO