BOMBA U KASNE SATE! Savo Milošević ponovo na klupi Partizana! Poznato kada kreće sa radom!


IZVOR: Republika/S. J. - 27.09.2024 | 01:30


Milošević se ipak predomislio.

Foto: Starsport
BOMBA U KASNE SATE! Savo Milošević ponovo na klupi Partizana! Poznato kada kreće sa radom!

Nakon uspešnih pregovora, čelnici Partizana su konačno postigli dogovor sa Savom Miloševićem, koji je već jednom vodio ovaj klub. Njegov prvi mandat obeležili su osvajanje Kupa Srbije i plasman u grupnu fazu Lige Evrope, što ga čini veoma poželjnim izborom za povratak na klupu crno-belih, prenose Novosti.

Nekadašnji fudbaler i trener Partizana, ovaj iskusni stručnjak je takođe vodio reprezentaciju Bosne i Hercegovine, te ljubljansku Olimpiju. Njegovo iskustvo nije zanemarljivo, a zanimljivo je istaći da je 2011. godine bio i pomoćnik u stručnom štabu reprezentacije Crne Gore.

Foto: Starsport

Ipak se predomislio: Savo Milošević

Miloševićev prvi radni dan u poznatom okruženju zakazan je za ponedeljak, dok će ekipu na prvenstvenom gostovanju u Lučanima predvoditi dojučerašnji pomoćnik Aleksandra Stanojevića, Bane Vukašinović. Očekuje se da će ova promena na klupi Partizana doneti novi impuls ekipi i navijačima.

Ovo je takođe veliki obrt, jer podestimo, prema saznanjima Republike, Milošević je prvobitno odbio da se vrati na klupu crno-belih. Međutim, ipak se predomislio, a to je dokaz i koliko legendarni napadač voli Humsku. Pred Miloševićem je težak zadatak, treba da naštimuje ekipu, koja je u veoma lošem stanju. Ovo je veliki izazov za njega, a navijači sa velikim nestrpljenjem iščekuju njegov povratak. Prva utakmica Miloševiću bi trebalo da bude protiv Tekstilca iz Odžaka.

BONUS VIDEO