DETALJI PREGOVORA IZLAZE NA VIDELO: Savo Milošević je tražio samo jedno - bez čvrstih garancija nije želeo da se lati teškog posla!


IZVOR: Vladimir Vorih - 27.09.2024 | 07:36


Rasplet.

Foto: Starsport
DETALJI PREGOVORA IZLAZE NA VIDELO: Savo Milošević je tražio samo jedno - bez čvrstih garancija nije želeo da se lati teškog posla!

Kao što smo već objavili, Savo Milošević će biti novi, stari trener Fudbalskog kluba Partizan.

Nakon perioda pregovora i neizvesnosti, Partizan je konačno pronašao novog trenera. Prema informacijama koje prenose "Večernje novosti", ulogu trenera trebalo bi da preuzme ponovo Savo Milošević, čije je vraćanje na klupu kluba iz Humske bilo predmet intenzivnih pregovora.

Pregovori oko povratka Miloševića na klupu Partizana nisu bili jednostavni. Prema pomenutim izvorima, bivši fudbaler nije odbijao Partizan, ali je istovremeno tražio sigurnost da neće biti smenjen kada i ako dođe nova uprava. Ovo naglašava kompleksnost situacije i važnost uslova koje je Milošević postavio kako bi se vratio na klupu voljenog kluba.

Iako se očekivalo da će Savo Milošević odmah preuzeti ulogu trenera, on će na posao prionuti od ponedeljka, a ne tokom vikenda kada će ekipu u Lučanima voditi Branko Vukašinović, dosadašnji pomoćnik Aleksandra Stanojevića. Ovo razdvajanje vremena može ukazati na pažljivo planiranje i pripremu za novi početak.

Foto: Starsport

Branko Vukašinović vodi crno-bele na teškom gostovanju u Lučanima

 

Savo Milošević je započeo svoju trenersku karijeru upravo u Partizanu 2019. godine, nakon čega je radio u ljubljanskoj Olimpiji i u reprezentaciji Bosne i Hercegovine. Povratak na klupu Partizana predstavlja značajan trenutak u njegovoj karijeri i sigurno će izazvati veliko interesovanje navijača i ljubitelja fudbala.

Očekuje se da će novi razvoj događaja privući pažnju javnosti i da će navijači Partizana sa nestrpljenjem iščekivati povratak Savo Miloševića na klupu voljenog kluba.

Kao što je već rečeno, crno-bele će u Lučanima sa klupe predvoditi dosadašnji pomoćni trener Branko Vukašinović, a Savo Milošević bi novi debi na klupi Partizana trebao da ima petog dana meseca oktibra kada će na stadionu u Humskoj gostovati Tekstilac iz Odžaka.

 

BONUS VIDEO: