SADA JE ZVANIČNO! Milošević seo na klupu Partizana - evo kad je promocija novog šefa!


IZVOR: Republika - 27.09.2024 | 15:03


Milošević je kao igrač bio u Partizanu od 1992. do 1995. godine.

Foto: FK Partizan
SADA JE ZVANIČNO! Milošević seo na klupu Partizana - evo kad je promocija novog šefa!

Nakon uspešnih pregovora, čelnici Partizana su konačno postigli dogovor sa Savom Miloševićem, koji je već jednom vodio ovaj klub. Njegov prvi mandat obeležili su osvajanje Kupa Srbije i plasman u grupnu fazu Lige Evrope, što ga čini veoma poželjnim izborom za povratak na klupu crno-belih.

Od petka, 27.9.2024. godine, Savo Milošević je novi šef stručnog štaba FK Partizan.

Milošević je kao igrač bio u Partizanu od 1992. do 1995. godine, kada je prešao u Aston Vilu.

U Humsku se vratio 27. marta 2019. kao trener, da bi je napustio u septembru  2020. godine. Nekadašnji fudbaler i trener Partizana, ovaj iskusni stručnjak je takođe vodio reprezentaciju Bosne i Hercegovine, te ljubljansku Olimpiju. Njegovo iskustvo nije zanemarljivo, a zanimljivo je istaći da je 2011. godine bio i pomoćnik u stručnom štabu reprezentacije Crne Gore. POGLEDAJ GALERIJU

Miloševićev prvi radni dan u poznatom okruženju zakazan je za ponedeljak, dok će ekipu na prvenstvenom gostovanju u Lučanima predvoditi dojučerašnji pomoćnik Aleksandra Stanojevića, Bane Vukašinović. Očekuje se da će ova promena na klupi Partizana doneti novi impuls ekipi i navijačima.

Promocija novog šefa stručnog štaba biće održana  u ponedeljak, 30.9.2024. godine.

Aleksandru Stanojeviću želimo puno sreće u daljem radu i privatnom zivotu, uz zahvalnost za sve učinjeno u prethodnim godinama.

BONUS VIDEO: